- 27 Ocak 2010
- 131.995
- 97.025
- 5.488
Eskiden tırnakları ile kazıya kazıya diye bir tabir vardı, şimdi dilleri ile yalaya yalaya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Ulen terbiyesizler atletizmde kenyalilari, güney afrikalilari türk pasaportuyla kosturan siz degil misiniz?" diye soran olmamis anlasilan..
Ben Osman Bak'ın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. O sadece gelen emirleri uyguluyor, aynisi tüm bakanlar için geçerli. Onlar sadece kukla.
eee napalim simdi? verileni yiyelimmi diyorsun renkdas?
Bunu düşünmek için baya zeka geriliği lazım. Aldığın oyuncuyu yeri geldiğinde satıyorsun da.
Sınırı savunanların bugüne kadar mantıklı bir tane argümanını görmediğimiz gibi, bu soru içinde mantıklı bir açıklama olduğunu düşünmüyorum.Mesela 5 veya 6 rakamını neye göre belirledi, kriter tam olarak neydi cidden çok merak ediyorum.
Cumhurbaşkanı istiyorsa zaten sınır gelecek, eğilsek de, domalsak da, amuda da kalksak bu sonuç değişmez. Ülkede o ne derse o olur, biliyorsun bunu. Bu süreçte inanılmaz tepki gösterdik ama adamların bakış açısı değişmiyor işte, ne olursa olsun getirecekler. Şahsen ben Türkiye Ligleriyle aramı tamamen koparıp EPL ve CL'i takip ederim. Stresten de kurtulmuş oluruz, ne deyim. Zaten bunu defalarca kez yazdım daha önce. Bu ülkede birçok şey gibi futbol izlemek de haram.
Bu yabanci siniri tartismasi basladigindan beri cogu yerde görüyorum "Ben yillardir oy veririm ama bu yabanci siniri olayi gerceklesirse bir daha oy moy vermem" diyen Galatasarayli taraftarlari.
Birsey soracagim siz akliniyi mi yitirdiniz yahu? Yillardir neler yasandi bu ülkede, ne rezillikler ne fiyaskolar ne rezaletler bunlar sizin oy vermenizi yillar boyunca hic etkilemedi ama yabanci siniri degisiyor diye yillardir süren kararliginizdan geri dönüyorsunuz aninda öyle mi? Kusura bakmayin siyasete girdim ama bu kadar kolay mi yani bu olay? Galatasaray'i hepimiz cok seviyoruz elbette ama normal hayatimizi (negatif/pozitif) etkileyecek unsurlara göre oyunun degerini yillarca tartamayip belirleyemeyip Galatasaray'in önü kesilsin diye getirilmeye calisilan yabanci siniri tartismalari baslayinca mi yillardir sectiginiz adamlara oy vermekten vaz geciyorsunuz simdi ?
Kusura bakmayin ben kimsenin tercihini falan sorgulamak istemiyorum ama mantiken benim icin asiri sacma birsey bu. Ailenin ve kendi hayatini yasami etkileyen finansal durumlar, ülkenin git gide kötüye giden hali, terör vs seni yillarca hic etkilemedi ama yabanci sinirinin cikmasi seni oyunu degistirmeye sürüklüyor ha?
Uygun görülmezse bu mesajim da silinebilir sorun yok ama bir yere yazmadan duramazdim.
Bu yabanci siniri tartismasi basladigindan beri cogu yerde görüyorum "Ben yillardir oy veririm ama bu yabanci siniri olayi gerceklesirse bir daha oy moy vermem" diyen Galatasarayli taraftarlari.
Birsey soracagim siz akliniyi mi yitirdiniz yahu? Yillardir neler yasandi bu ülkede, ne rezillikler ne fiyaskolar ne rezaletler bunlar sizin oy vermenizi yillar boyunca hic etkilemedi ama yabanci siniri degisiyor diye yillardir süren kararliginizdan geri dönüyorsunuz aninda öyle mi? Kusura bakmayin siyasete girdim ama bu kadar kolay mi yani bu olay? Galatasaray'i hepimiz cok seviyoruz elbette ama normal hayatimizi (negatif/pozitif) etkileyecek unsurlara göre oyunun degerini yillarca tartamayip belirleyemeyip Galatasaray'in önü kesilsin diye getirilmeye calisilan yabanci siniri tartismalari baslayinca mi yillardir sectiginiz adamlara oy vermekten vaz geciyorsunuz simdi ?
Kusura bakmayin ben kimsenin tercihini falan sorgulamak istemiyorum ama mantiken benim icin asiri sacma birsey bu. Ailenin ve kendi hayatini yasami etkileyen finansal durumlar, ülkenin git gide kötüye giden hali, terör vs seni yillarca hic etkilemedi ama yabanci sinirinin cikmasi seni oyunu degistirmeye sürüklüyor ha?
Uygun görülmezse bu mesajim da silinebilir sorun yok ama bir yere yazmadan duramazdim.
Allah başka dert vermesin.knk, Benzine 1 haftada 2 zam üst üste geliyor milletin sesi çıkmıyor. Araç cam filmleri yasaklıyorlar, şuna bak
YouTube