Spor Kanallarında Başakşehir Korkusu!

Hahaaaa akspor kanalini izleyen Galatasaraylilara uzulurum aslinda, izlemeyin kardesim.

Almaz tabii. Galatasaray lehine hata yapan hakemi boşuna mı linç ettiler? Hakemlere göz dağı verdiler bu sene şampiyon Başakşehir, diğerlerini doğrayacaksınız diye.

Yok canim bizim farkimiz yok o kanallardan,5 dk konustular ya ,ayip ediyorsun.

Herşey çok aleni yapılıyor aslında bu düzene çomak sokmaya tirsiyor herkes buna en başta bizim yönetim dahil.

En cok ermanin goruntuler yok abi ne diyim ben demesine guldum ,galatasarayin maci bitmeden su kirmizi kart bu penalti diyen adam.

A spor normalde basaksehir’in maclarının ozetini alıyor muydu bilmiyorum ama trt almamışsa cidden sıkıntı var

Galatasaray taraftari bir zamanlar pasayi isliklamisti. Galiba yeni stad acilisinda, ben yaptim stadi diye hava atmaya gelmisti ama cok kotu bir durumla karsilasti. Sonucta Ataturkun son kalesi Galatasaraydir sporda!

Zaten sampiyon olmacagiz!
Terim ve oyuncular baya Mac cezasi aldi, baya hirpalandilar.
Hakemler ve Var sistemi yuzyilin sikesiini yapiyor.
TFF Baskani kim oldugunu bilmeyen yok.
Medyada konusacak adam yok, onlarda hak veriyorum, sayet konusurlarsa idam edilirler.
Hakemlere kizmakta olmuyor, sonucta onlar emir kulu yada kopegimi desem :)

Walla demek istedigim, pankart acacaksin, 90dk kufur ve protesto yapacaksin ki dunya gundemine geleceksin. Bu pis duzene HAYIR diyeceksin kardesim. Alin lig sizin olsun diye slogan yapacaksin.

Sonra 10macmi yersin 20macmi ne fark eder, en azindan karakterimizi one sureriz. Ve dik dururuz

A spor normalde basaksehir’in maclarının ozetini alıyor muydu bilmiyorum ama trt almamışsa cidden sıkıntı var

aspor aliyordu, trtyi bosver bunlar galatasarayin kirmizilarini penaltilarini 1 hafta konusan adamlar.
Erman ,ilker nasil utandi serkanin hareketlerinden .
Erman sacmaladi hatta goruntuler gelmeden nasil yorumlayim dedi.

Bu Yeni Türkiye değil, resmen Yepyeni Türkiye!

erman ne diyeceğini şaşırdı.. lafı yine ümit öztürke getirdi..

Geri
Üst Alt