Spor **************************** Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor **************************** Süper Lig'de Diğer Maçlar

14 veya 13 ü garantiledim gibi **************************** da ben Ah Gençlerbirliği yenilmeyecekti ki şimdi full gidiyordum bu hafta 15 bilene 1 trilyona yakın para vercek **************************** ( tek kişi bilirse tabi ) 2 dir devrediyor

haha necati play offu istiyormus

Şerefsiz kayseri yenilince içimin yağları eriyor.

Antalyaspor yine kazanmis, sadece gülüyorum ya adamlar , 1-0 yapinca cevirmek imkansiz, bu takimi futbol oynayarak yenen ekibe kupa verilmeli.

Pedriel ne saçma sarı kart çıktı. Medenice gol sevinci yaşamakta yasak.Beşik salladılar ,emzik işareti yaptı. Fırat sarı verdi.

bu haftada sadece biz ve trabzonspor maclari iyidi (sadece tsyi begendim ) öglen maclari cok kötüydü, bursa maci kötüydü, aksam üstü maclarida rezildi. Besiktas zorda olsa 3 puani alir zaten ankaragücünü rakip olarak görmemek lazim, fenerde bu sezon 1 mac iyi futbol oynamadi zaten. koca ligde her hafta 2 mac iyi oluyor diger maclar lesh.

Eskişehirspor - Sivasspor maçı günlerdir bağırıyordu berabere bitcem diye :asd: 8-10 tane kupon yapmışımdır bu hafta spor **************************** - iddaa karışık nerdeyse hepsinde 0 basmıştım son saniyede getirdi Sivasspor beraberliği. Tabi kırmızı kart olmasaydı bu kadar zor olmazdı beraberlik kırmızı kart biraz sora soktu

fener haftay akime akrsi oyniyordu

eskişehir harbi safmış he :lol:

sivasa yazik olacak gercekten, süper gidiyorlar ama bank asya bagirmaz mi, getirin bana sivasimi, getirin bana fenerimi diye, bagirmaz mi

sivasa yazik olacak gercekten, süper gidiyorlar ama bank asya bagirmaz mi, getirin bana sivasimi, getirin bana fenerimi diye, bagirmaz mi

aynen, eskisehirspordada düsme ihtimali var daha.

Eses yatırdın beni allah belanı versin bi skoru koruyamadın.

antalyaspor yillardir bu kazmalarda götürüyor isi.

sedat girdi gözlerime inanamadim, antalyaspor 5 sezondur bonservis vererek bir oyuncu almamis adamlar halen süper ligde.
Aynen öyle...Türk futboluna 1 tane oyuncu kazandırmadılar. Kulüblerinde dışlanan, bonservisi elinde olan oyuncuları toplamışlar.Ayrıca kaç yıldır süperligde adamların hep hedefi aynı.Yahu bi kerede sıçrama yapın. Denizlide böyle yapa yapa küme düşdü.

Antalya'nın golü ofsayt, Kayseri'nin verilmeyen golü ofsayt değil. Hurma'ya selamlar.

aynen Kayseri'nin golü verilmedi ama üzüldük mü ? hayır

hurmaya girsin diyelim öyle ise

Kayserinin golü ofsaytti ben izledim .

Geri
Üst Alt