- 13 Şubat 2009
- 26.756
- 24.020
- 3.048
Hatırlamıyorum başkan. Yine de o eşleşmenin tekrar gündeme gelecek olması hoş olur. Olası bir Pendik galibiyeti müthiş malzeme verir yine.Aldılar zaten 2013'te kupadan elemediler mi Pendiği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatırlamıyorum başkan. Yine de o eşleşmenin tekrar gündeme gelecek olması hoş olur. Olası bir Pendik galibiyeti müthiş malzeme verir yine.Aldılar zaten 2013'te kupadan elemediler mi Pendiği
Fenerle başa çıkılmaz öyle söylemeHatırlamıyorum başkan. Yine de o eşleşmenin tekrar gündeme gelecek olması hoş olur. Olası bir Pendik galibiyeti müthiş malzeme verir yine.
4 takim oynayacak kazanan pendike karsi. Öyle olacak heralde.Niye 5 takım kaldı çözemedim
eyüp tabi ki
Bencede bize faydası çok,olur çer çöpü kiralarız.
yaptıkları yardımlar:pek kalmadı trash topçu ama önceki dönemlerde yaptıkları yardımlar için #vefa borcumuz var diyebiliriz
yaptıkları yardımlar:
pendik'e çelme takıp rize'yi üst lige taşımak.
ib. akdağ gibi GS düşmanı topçulara haiz olmak
devrede transfer yapıp kadroyu bozmasalar rize yerine kendileri çıkıyordu yaw. eze'yi falan istanbul'a vermişler bir o işimize yaradıilkinederim. ikincisine olabilir derim.