Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Konya yine basıp geçmiş, 10-11 puan fark bastılar alttakine

basak da ts de konyayi alir lig biter

Nihat varken mi? Biraz fazla iddialı söylem gibi geldi. Nerden nereye eridi fark. Benim de öncelikli görüşüm ts olurdu ama bu adam değil mi zamanında bize deyip şimdi 2012 intikamını alircasına saldırıyor, o sezon kanlı bıçaklı olduğuna mı yedirecek demeden de edemiyorum. Bakalım, zaman gösterecek.

Nihat varken mi? Biraz fazla iddialı söylem gibi geldi. Nerden nereye eridi fark. Benim de öncelikli görüşüm ts olurdu ama bu adam değil mi zamanında bize deyip şimdi 2012 intikamını alircasına saldırıyor, o sezon kanlı bıçaklı olduğuna mı yedirecek demeden de edemiyorum. Bakalım, zaman gösterecek.
fark SUNİ eridi bence😁

fark SUNİ eridi bence😁

Emin olun suni olsaydı bu kuş kardeşlerden birini atarlardı da Konya harbi sürpriz yaptı. O maçı alamasa bile başak maçını alabilirler. 3-6 fark çok uçuk bir şey değil.
Son maça bilerek değindim. jk ile de kavgalılar. Ekstra Abdullah Avcı'ya para ödemek zorunda kaldılar. Son maça kalırsa iş, fişi çeker kargalar. Ve açıkçası üç kulüp için Konya'nın olması ts'ye göre daha iyi. 🤣 Başak gibi düşünün.

ciloboci 3. sezonunda 10. golüne ulaşmış

golcü stoperlere hasretiz

Antep değişik bir takım. Cilo hariç hiçbir oyuncusu özel değil ama hepsi de standart performans verebilen adamlar. Çok kötü oldukları maç az, çok iyi oldukları da. Her maçı dengede sürdürülebilirler. Kel oyuncuları bir şekilde gol asist buldurabiliyor dümdüz gibi ama değil de. İlginç

2 oldu şimdi

rıza çalımbay'ın aklı beşiktaş'ta kaldı bence ondan düşüşe geçti :D

Bu ligin hastasıyız dede.

IMG_20220205_114731.webp

Antep değişik bir takım. Cilo hariç hiçbir oyuncusu özel değil ama hepsi de standart performans verebilen adamlar. Çok kötü oldukları maç az, çok iyi oldukları da. Her maçı dengede sürdürülebilirler. Kel oyuncuları bir şekilde gol asist buldurabiliyor dümdüz gibi ama değil de. İlginç

2 oldu şimdi

Maxim de bizim lig standartlarına göre bayağı özel bir herif bence.

maxim özel değil yaw maçta 2 kere fln görünüyor en fazla

Geri
Üst Alt