Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.163
- 25.572
- 2.598
Barış Savaşın paylaştığı tweete ne diyosunrizede gedson diye biri var cok kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış Savaşın paylaştığı tweete ne diyosunrizede gedson diye biri var cok kötü
gormedımBarış Savaşın paylaştığı tweete ne diyosun
Bu Kazimcan’ı almak lazım filizlenmeden
İki tarafa da bakıyor gibi renktaş. Fiziği de iyi ayağı da raketimsi ben beğeniyorum bunu.sol bek mi oynuyor açık mı
bir ara sol bekte fena değildi
İki tarafa da bakıyor gibi renktaş. Fiziği de iyi ayağı da raketimsi ben beğeniyorum bunu.
Niye ki Tüm GSC Altay gol gol gol diyorsa GSC kanunları gereği Rize gol atar. O yüzden ters bir kaç yorum yapmak gerekiyor.Yazıklar olsunnnn

Bu daha iyi bence. Eren daha çok Ömer Bayramgillerden gibi. Bu, büyük takımda ofans anlamında ekstraları olabilecek bir adam. Rıdvan gibibeklerde yerlilere çok bakmalıyız yedek için dahi
eren elmalıyı fener istedi alamadı ve muhtemelen paşa çok para ister
aklıma gelecek diğer isim de bu
futbolarena yasaklı kaynak neden yasaklandıgıda belli olduBarış Savaşın paylaştığı tweete ne diyosun
izliyon mu?Gedson şiir gibi topçu, harbiden kaçan balık büyük
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Top çalma ikili mücadele istatistikleri iyi gibi hıyarınmal gıbı ızlıyor önunden gecen topları
izliyom macı hic bisey yapmadı sürekli calım yiyorTop çalma ikili mücadele istatistikleri iyi gibi hıyarın
Oh oh iyi. İstatistikler yalan söylerizliyom macı hic bisey yapmadı sürekli calım yiyor
altayın 10 numarası madara etti bunu
%67 topla oynama var altayın orta sahayı ezdilerOh oh iyi. İstatistikler yalan söyler
Küme düşmenin tadına varsın vizyonsuz herif%67 topla oynama var altayın orta sahayı ezdiler
sadece gol eksik
Yok yav iyi oynuyor. Bir kac kez adam eksiltti ve topla dikine gitti. Boyle bir orta sahaya bu sezon hasret kaldik.izliyom macı hic bisey yapmadı sürekli calım yiyor
altayın 10 numarası madara etti bunu
1 kere yaptı koca macta onuda kaptırdı sonunda tehlikeli atak oldu altay kac kere yaptı bunu? altayın orta sahasını alalım o zamanYok yav iyi oynuyor. Bir kac kez adam eksiltti ve topla dikine gitti. Boyle bir orta sahaya bu sezon hasret kaldik.
Tamam da sen iyi oynayan taraftan bahsediyorsun. Son yarim saat Altay daha iyiydi dogru ama ben Gedson’un performansini degerlendirdim. Iyi bir ilk yari oynadi.1 kere yaptı koca macta onuda kaptırdı sonunda tehlikeli atak oldu altay kac kere yaptı bunu? altayın orta sahasını alalım o zaman
1 kere adam eksiltip dikine gittigi pozisyonu iyi oynadı diye degerlendiriyorsan helal olsunTamam da sen iyi oynayan taraftan bahsediyorsun. Son yarim saat Altay daha iyiydi dogru ama ben Gedson’un performansini degerlendirdim. Iyi bir ilk yari oynadi.