- 2 Temmuz 2011
- 137.493
- 58.547
- 5.488
Gedson mevzusuda bitmeli sanki artik.bize ne rizeli bu kezbandanBu ne arkadaş trolde olsa bu forumda Rize gibi bir camianın sempatizanligi yapılmamalıdır. Kendinize gelin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson mevzusuda bitmeli sanki artik.bize ne rizeli bu kezbandanBu ne arkadaş trolde olsa bu forumda Rize gibi bir camianın sempatizanligi yapılmamalıdır. Kendinize gelin
Valla reis ban sınırlarında geziyorsun, dikkat et derim ?? koyacağına. Az kalsın GSE gidiyormuş.
Gedson benimde o camiaya gitmesi üzdü lakin, ne olursa olsun o camia ya imza atmayacakti. Ayağı kırılsa dahi üzülmem. Bizi bu gereksizlerin azina kim malzeme ettiyse umrumda değiller.Gedson mevzusuda bitmeli sanki artik.bize ne rizeli bu kezbandan
Topa dokunuşu olumlu sayılıyor muhtemelen. Harbiden de her ikili mücadelede topa dokundu ama top bazen Altaylilarda kaldi. Oradan sisiyor olabilir bu istatistikler. Sonuçta ‘ikili mücadele’ adı altinda doğru. Top kapmada işlemez yani.bu istatistige inanan var mı macı izleyipte
Istatistik mistatistik..iyi veya kotu oynadığımiz bi macta anholtun 2 asistinin yendiği 6-7 mac oldu ama anholta hep sövuyoruz.anholtun asistlik paslarinin niye bir istatistigi yok mesela,adam her mac alda at diyo mutlaka.bunun istatistigi neredebu istatistige inanan var mı macı izleyipte
30da 20 mücadele kazanmaTopa dokunuşu olumlu sayılıyor muhtemelen. Harbiden de her ikili mücadelede topa dokundu ama top bazen Altaylilarda kaldi. Oradan sisiyor olabilir bu istatistikler. Sonuçta ‘ikili mücadele’ adı altinda doğru. Top kapmada işlemez yani.
Iki hafta sonra bizim orta sahayi deler gibi. Adam topu alip dikine gidince durdurulamiyor. Top kesiyor vs vs bizim orta saha bitik.Gedson iyi oynuyor bizim orta sahada kesin oynar şu haliyle.
Ben ne dedim şimdi? Bok atmıyorum bilakis övüyorum30da 20 mücadele kazanma
Bilmem kaç dribblingi tek maçta yapan kaç orta saha var ligde
Bok atmayın boş yere
Belhanda’yı sevmeyene GSli demem
Simdiki oyunculara bak derimşu istatistigi bizde belhanda yapınca itin götüne sokuluyordu.
13 top kaybi adamı idama götürür bu ligde.
O maca cikmaz ergenIki hafta sonra bizim orta sahayi deler gibi. Adam topu alip dikine gidince durdurulamiyor. Top kesiyor vs vs bizim orta saha bitik.
Az şanslı olsa golünü de atardı bu arada.Yazıklar olsun bin kere yazıklar olsun.Aklımızla dalga geçer gibi ihtiyacımız yok dedi bir de.
Gedsonun 13 top kaybı yapmasi gedson icin kötü rakamda,altaylilarda inanilmaz top kaybetti.ben altaylilari begenmedim bu mac,layloy lom oynadılarşu istatistigi bizde belhanda yapınca itin götüne sokuluyordu.
13 top kaybi adamı idama götürür bu ligde.
Bence özel mottivasyonla cikarO maca cikmaz ergen