Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

alanyalı topçu olsam hocaya tokat atarım yeter lan bu kdr altı pas içinde top çevirmek diye. adamların ödü b karışıyor her seferinde

Kasımpaşa yenerse bizi geçiyor 14. sıraya düşüyoruz, küme düşmeme potasında kıyasıya yarış devam ediyor, bizi bu maçları takip etmek zorunda bırakanları Allah'a havale ediyorum, hakkımı helal etmiyorum, bu berbat takım için harcadığım 1 liranın ahı olsun 13 maçtır 1 galibiyetimiz yok.

alanya atabilir kpaşa çok boşluk tahsis etmeğ başladı.

Bize ecel terleri dokturen Alanya resmen kasımpaşanin tecavüzüne uğradi..
Kadromuzun çok kötü olduğunu düşünmüyordum hiçbir zaman ama bakıyorum şöyle takımlara oynanan oyunlara acaba biz çok mu kalitesisiz demeye başladım ismini cismini bilmediğim adamlar bizim taylanın berkanin atamadığı pası gözü kapalı atıyor..

yuh la herif atıyodu muleka ve maç bitti maça bak.

Helal olsun valla su mucadelenin ceyregi yok bizim oyuncularda iki takimda cok iyi

Antalya bu haftanın kazananı oldu. Malatya Altay Rize Giresun Paşa ve Biz herkes puan kaybetti.

alanya tff 1.lig kadrosuyla 1 puan aldi bugün

Antalyaspor ve Kasımpaşa'nın oynadığı futbol ve kadroya yaptıkları takviyelerle bakınca düşmeyecekleri gözüküyor. Bizim orta sahanın ligde üstünlük kurabileceği tek takım Malatyaspor'dur onun hariç hiçbir takıma üstünlük kuramaz.

göztepe kazansa yada berabere kalsa puan aldığı için kaybetse bize daha motive olacağı için üzüleceğim... olaya bak offf

Altımızdaki 4 takım maçlarını alırsa haftaya Pazartesi bu saatlerde 17.oluyoruz.

Geri
Üst Alt