Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.091
- 9.429
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyordum. Olabilir. Neden diye sorarım ama bilginiz var mı? Trabzon Kırıkhan'dan 10 kat güzel yer. Antakya İskenderun deseniz mantıklı. Ama Kırıkhan nedir yahuKirikhan'da binlerce Trabzonlu var
Kırıkhan'a varayım altın yüzük alayımBilmiyordum. Olabilir. Neden diye sorarım ama bilginiz var mı? Trabzon Kırıkhan'dan 10 kat güzel yer. Antakya İskenderun deseniz mantıklı. Ama Kırıkhan nedir yahu![]()
Antakya'daki döviz bürosu zina dövizi bilir misin?Kırıkhan'a varayım altın yüzük alayım![]()
Sina döviz değil mi orasıAntakya'daki döviz bürosu zina dövizi bilir misin?
Ha Sina ha zina. Oraya gidenin aklına mutlaka zina geliyordur.Sina döviz değil mi orası![]()
Ha Sina ha zina. Oraya gidenin aklına mutlaka zina geliyordur.
Iskan politikasi. 1960 yilinda 408 evli mahalle yapildi. Simdi 15000 nufuslari var.Bilmiyordum. Olabilir. Neden diye sorarım ama bilginiz var mı? Trabzon Kırıkhan'dan 10 kat güzel yer. Antakya İskenderun deseniz mantıklı. Ama Kırıkhan nedir yahu![]()
Güzel bir bilgi geniş çaplı araştıracağım. Teşekkür ederimIskan politikasi. 1960 yilinda 408 evli mahalle yapildi. Simdi 15000 nufuslari var.

Güzel maç olacak gibi..
![]()
Ben de bu maça 2,5 Üst oynadım belli olmaz goller gelebilir..kg oynadık ilk yarıda gol yok yav