Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

martin rodriguez ve cesar pinares muazzam ikili. Muhtemelen bu ikisini nobre aldırdı

geçen sene de gençler'e robert piris'i almıştı, o kötü gençler'de iyi olan 3-4 isimden biriydi

terim bir ara elmander'i iskandinav ligleri scout'u gibi bir şey yapmıştı, ne oldu o iş acaba

Nelsson ?

ben pek sanmıyorum ya. Terim ilk geldiğinde öyle haberler çıktı ama sonra hiç birşey çıkmadı. Taffarel gibi ülkesinde efsane olan bir değerimiz var mesela ama kullanamıyoruz

Ama Taffarel isin para-ticaret kisminda degil zaten. Hala aktif olarak sahada (teknik anlamda). Gayet de kullandik, Muslera ustunde baya emegi var. O gittiginden beri yatay dususte Muslera gun be gun geri gidiyor. Karakterler farkli, Hagi&Popescu ile bu iliski var. Elmander daha cok scouting olayinda, bu dogru belki onumuzdeki sene meyvelerini verir ama Nelsson'un onun onerisi olma ihtimali de olabilir.

Yillardir pas oyunu izliyoruz sözde

Karagumruk pas oyunu nasil oynanir gösteriyor hatta biraz da abartiyorlar bunu

Başak küme düşerse şaşırmam. Tam bir Anadolu takımı olmuşlar.

Aykut Kocaman gibi seyicileri uyutan adamlar hocalık yapıyor hala. Artık düşür bu sene.

Maci izlemedim ama Basak'a net forvet lazim. Falcao'yu verelim. Cagne'yi isterlerse 7 milyon versinler.

Geri
Üst Alt