Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

alanya'nın ne yapmaya çalıştığını çözemedim. Caulker ve Salih zaten bedava gitti. Siopis gibi oyuncuyu 1 milyona verdin, moubandje gitti, berkan kutlu gitti

bu kadar oyuncu göndermek hiç sağlıklı değil. Yapı tamamen bozuldu

Lobjanidze beğendiğim bir futbolcu, düşünülmesi gerektiğini söylemiştim. Böyle neredeyse bedava maliyetle alınabilecek futbolcudan verim aldığın zaman diğer mevkilere bütçe artırırsın. İlle yüksek CV li futbolcu isteme lüksünü kaybedeli çok oluyor da idrak edebilene...

Alanya Salih ve Siopis'in gitmesi ile sıradan bir takım olmuş bu sefer yerlerine iyi oyuncular koyamamışlar.

İY | Giresunspor 0-1 Trabzonspor

1630270333356.webp

bugün karagümrük-ads maçı izlenir. Düşük bütçeli sassuolo-lazio maçı. İki italyan hoca ve kadrolarında da italyan esintisi var

farioli'nin ne oynatacağını zaten biliyoruz ama montella bakalım ne yapacak, balotelli oynar mı? oynarsa nasıl kullanacak merak ediyorum

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Luckassen, Zukanovic, Caner, Bilgia, Aksel, Bertolacci, Tunay, Kerim Frei, Pesic.

Adana Demirspor: Muric, Kaan, Semih, Tayyip, Svensson, Stambouli, Castro, Belhanda, Vargas, Assambolonga, Balotelli.

Geri
Üst Alt