Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Farioli kağıt üstünde iyi takım kurmuş

Viviano
Hadenstad
Benatia
Biglia
Bertolacci
Borini
Pesic

twitter hesabı olan herkesi gülme efekti koymaya davet ediyorum

Başağa dün yine çakmışlar

Rizeye dün yine döşemişler

bülent uygun gibi 12 senedir hiçbir başarısı olmayan, her gittiği takımı batıran adam hala bu ligde takım bulabiliyor. Neyse ki bulduğu takım rize

mümkün olduğunca takımda kalması lazım. Sene başından beri söylüyorum, bu adamı yedirmeyelim diye

Giresun bu hafta da gol atamadı. İlk gol, ilk puan ve ilk galibiyet hedeflerinin hepsi 5.haftaya sarktı!! Bakalım bu inanılmaz negatif rekor denemesi ne kadar sürecek!

bülent uygun gibi 12 senedir hiçbir başarısı olmayan, her gittiği takımı batıran adam hala bu ligde takım bulabiliyor. Neyse ki bulduğu takım rize

mümkün olduğunca takımda kalması lazım. Sene başından beri söylüyorum, bu adamı yedirmeyelim diye
Calistirdigi eski takimlara bakarsan cogu batti gitti.

Buca, Eskisehir, Elazig, Gaziantep, Osmanli ortada yok.

Denizli alt lige düstü. Transfer yasagini kaldirip sifirdan takim kurdular. Bir daha düserlerse iflas ederler.

Kayseri yillardir bir sekilde lige tutunuyor ama kaos ortami var.

Bir Sivas saglam.

Rize'yi götürecek insallah alt lige.

Calistirdigi eski takimlara bakarsan cogu batti gitti.

Buca, Eskisehir, Elazig, Gaziantep, Osmanli ortada yok.

Denizli alt lige düstü. Transfer yasagini kaldirip sifirdan takim kurdular. Bir daha düserlerse iflas ederler.

Kayseri yillardir bir sekilde lige tutunuyor ama kaos ortami var.

Bir Sivas saglam.

Rize'yi götürecek insallah alt lige.

aslında sivas'ı da son senesinde batırdı. 2009-10'da rezil ötesi transferler yapmıştı. 7 maçta 1 puan aldı, anderlecht ve şaktar maçlarında darmadağın oldu. En sonunda yolladılar. O sene şimdi bir daha baktım 15.bitirebilmiş sivas

Ankaraspor hükmen düştü, Diyarbakır olaylar falan yaşamıştı. Yoksa muhtemelen sivas'ı da düşürmüş denebilir

hatta 2010-11'de bile 15.bitirmişler. Ancak 2011-12'de toparlanabilmiş sivas. O kadar rezil işte

Erol bu hafta kazanip ömrünü uzatti Antep'te. Kadrosu inanilmaz yetersiz diyebilirim.

Ersun Yanal, Süper Lig'den men edilmeli. Su kadroyla 1 gol bile atamiyorlar.

Geri
Üst Alt