Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Oh be, bu haftada hoplatmışlar rizeyi.. 3 ekimde sıra bizde

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

İlk galibiyetlerini vermeyelim de renktaş, bi kere daha böyle leş gidiyorlardı, pandemi dönüşü bizi yenmişlerdi. Geçen sezonda arena’da yendiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha lig başlamadan rize ne kadar bülent ile devam ederse bizim için o kadar iyi demiştim. 5 haftadır devam ediyorlar ve sonuç ortada. 2 hafta sonra bizle oynuyorlar, o yüzden bu hafta içi en azından yalandan bir beraberlik falan alıp ömrünü uzatmalı biraz daha

bizim maçtan kovulsa da olur, sorun yok

Hatay'in stoper, Malatya'nin sag bek almamasi cok ilginc oldu.

İlk galibiyetlerini vermeyelim de renktaş, bi kere daha böyle leş gidiyorlardı, pandemi dönüşü bizi yenmişlerdi. Geçen sezonda arena’da yendiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sefer hesap baya kişiselleşti renktaş, koymak mecburiyetindeyiz, keşke içeride olsaydı şu maç

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Okan ve Taşdemir yedek yine
Neyin peşindesin Giresun

E_o4CwlWUAAnEbq.webp

Giresun 1-0

edit: faul

girezun yine gol atamayacak gibi
gol atin ulan gol

İğrenç karşılaşma sona erdi nihayet.

Hakan Keleş’le yollar ayrılır.

hatayspor kadrosu dağıldı, bu sene düşmeye oynarlar falan denirken şu anda fb-gs'nin üstünde 4.sırada

ömer erdoğan'ın hakkı nedense hiç verilmiyor. Geçen sene bilenler bilir, sezon öncesinde ben düşme adayı görüyordum hatay'ı. O takımı 6.yaptı

Bu sene tam takımı oturttum derken, diouf ve munir hariç neredeyse tüm kadro değişti. Ona rağmen ilk 2 haftaki alışma sürecinden sonra 3'te 3 yaptı

1 haftadır bakıyorum, milli takım adayınız kim sorularında rıza çalımbay, çağdaş atan hatta aykut kocaman bile diyenler varken kimse ömer erdoğan'ı aklına bile getirmemiş. Enteresan

hatayspor kadrosu dağıldı, bu sene düşmeye oynarlar falan denirken şu anda fb-gs'nin üstünde 4.sırada

ömer erdoğan'ın hakkı nedense hiç verilmiyor. Geçen sene bilenler bilir, sezon öncesinde ben düşme adayı görüyordum hatay'ı. O takımı 6.yaptı

Bu sene tam takımı oturttum derken, diouf ve munir hariç neredeyse tüm kadro değişti. Ona rağmen ilk 2 haftaki alışma sürecinden sonra 3'te 3 yaptı

1 haftadır bakıyorum, milli takım adayınız kim sorularında rıza çalımbay, çağdaş atan hatta aykut kocaman bile diyenler varken kimse ömer erdoğan'ı aklına bile getirmemiş. Enteresan
Bjk'den 7 yiyip bizi şampiyonluktan etmiş birini neden milli takıma önerelim?

Geri
Üst Alt