Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cicanın romanyada yaptığını yapıyor,son günlerde cica üzerine kaçtır yazıyorum skor katkısı yapması lazım artık.adam romanyada leblebi gibi gol atmış her türlüsünden ve özellikle kilit açacak şutörlüğü çok.defansif ve tek toplardaki pas kabiliyetini uyguluyor ama skor katkısı olayında bunu yapmıyor.dün marsilya maçında romanyadaki cica olsaydı golü atmıştı,kaçtır ceza sahası içinde gollük pozisyonu değerlendiremedi.artık skor yapması lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cicanın romanyada yaptığını yapıyor,son günlerde cica üzerine kaçtır yazıyorum skor katkısı yapması lazım artık.adam romanyada leblebi gibi gol atmış her türlüsünden ve özellikle kilit açacak şutörlüğü çok.defansif ve tek toplardaki pas kabiliyetini uyguluyor ama skor katkısı olayında bunu yapmıyor.dün marsilya maçında romanyadaki cica olsaydı golü atmıştı,kaçtır ceza sahası içinde gollük pozisyonu değerlendiremedi.artık skor yapması lazım.

Daha defansif kullandığımız için kaleye uzak kalıyor
Dünkü hakem faciasını diyorsan o pozisyon da en son hatalı çiki

Daha defansif kullandığımız için kaleye uzak kalıyor
Dünkü hakem faciasını diyorsan o pozisyon da en son hatalı çiki

Doğru defansif kalıyor ama demek istediğim fırsat eline geçiyor yapamıyor skoru.etkisiz şut çekiyor kaçtır net gol vuruşunu ya rakibe ya kaleciye vurdu.geldiği takımın gol konusunda sanırım % 30 u ona aitti.bu kadar skorer adam burdada yapabilir.

Akşama beşiktaş çeltik fabrikasında maç var demek.
Ağlamalara doyarız

konya-alanya birazdan başlıyor. Ligin iki baş altı takımının maçı

favorim alanya bu maçta

akbaba bok gibiydi ilk yari, ayakta duramiyor

akbaba'dan gene duran topta ceza sahasına bomba karambolde efecan attı ama ofsayt olabikir.

Konya 1-1 Alanya

Maçı açtım gol oldu

müthis bir 5 dk
konya akın akın geliyor 2-1 yapacak gibi

Şimdi de direkten döndü

Konya son dklarda açıldı

bu kadroyla palut'un hücum çeşitliliği acayip.

Geri
Üst Alt