Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Hafta bjk maçı ve rizenin an itibari ile 10 kişi başlaması ile müthiş başladıysa bilin ki konya maçını alamayız. Ah be hamza hocam bir gün "kariyer planlaması nasıl yapılmaz" diye bir kitap yazacaksın ve ben de alıp okuyacağım.

rize kümeyeeeeeeeeeee

rize kadrosu aslında isim olarak iyi oyunculardan oluşuyor ama çoğu eleğini asmış isimler. Muhtemelen tahir ve bülo ortaklaşa menajerlerden toplamışlar hepsini

rize kizarmis hea :D :D
yallah kümeye , 3 at en az findik

Çotanak
Şak şak şak
Çotanak
Şak şak şak

Lay lay lay lay lay lay laaaaayyyy
Oooo Çotanaaaaakkk

rize kadrosu aslında isim olarak iyi oyunculardan oluşuyor ama çoğu eleğini asmış isimler. Muhtemelen tahir ve bülo ortaklaşa menajerlerden toplamışlar hepsini
Bülent Uygun'un kariyeri Sivas'ta kısa bir dönem harici kepazelik. Nerede para yemek isteyen başkan/menajer varsa orada. Çalıştırıp transferlerini yaptığı hiçbir takım iflah olmadı. Yeni sezona Rize'yle başlamasına sevinmiştim o yüzden. Umarım Rize de aynı akıbeti yaşar.

Bülent Uygun'un kariyeri Sivas'ta kısa bir dönem harici kepazelik. Nerede para yemek isteyen başkan/menajer varsa orada. Çalıştırıp transferlerini yaptığı hiçbir takım iflah olmadı. Yeni sezona Rize'yle başlamasına sevinmiştim o yüzden. Umarım Rize de aynı akıbeti yaşar.
Buca, Eskisehir, Elazig, Gaziantep, Osmanlispor hepsi battı gitti

Sıra rezil Rize'de

Geri
Üst Alt