Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.662
- 36.216
- 3.638
Ligin en kötü kalecisi Adana Demir kalecisi Ferhat. Adamların kalecisi o kadar kötü ki Fatih Öztürk bile fark yaratı o derece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin en kötü kalecisi Adana Demir kalecisi Ferhat. Adamların kalecisi o kadar kötü ki Fatih Öztürk bile fark yaratı o derece.
Kayseri haftaya kendi sahasinda Karagümrük'e maglup olursa Hikmet kovulur @Onur Yücel
Baki fişini çeker %100muhtemelen öyle olur. Kayseri taraftarı baya tepkili, şimdilik siyasilerin ittirmesiyle duruyor ama karagümrük ilk golü atarsa baya büyük tepki olacak muhtemelen
hakan kutlu hoca 3 günde korner kullanmasini ögretmis diyebilir miyiz reis?kp 2
malat 0
gol 1 corner
gol 2 corner
hakan kutlu hoca 3 günde korner kullanmasini ögretmis diyebilir miyiz reis?
PL izleyeyim dedim. Arsenal ilk golü kornerden attı, kapattım. Sinir bozucu cidden.Korner golu atan rakiplere tahammulum kalmadi artik. FT ne zaman attiricak acaba biktim ulan
buraya atacaktim da moraliniz bozulmasin diye atmadim. harika bir korner golu yaw :dPL izleyeyim dedim. Arsenal ilk golü kornerden attı, kapattım. Sinir bozucu cidden.
Gabriel'in vuruşunu yapabilecek oyuncu yok. Ön direkten arka direğe kafa golü atıyor adam.buraya atacaktim da moraliniz bozulmasin diye atmadim. harika bir korner golu yaw :d
bizde normal bi kafa vuruşu yapacak adam bile yok fantazilere girmeye gerek yokGabriel'in vuruşunu yapabilecek oyuncu yok. Ön direkten arka direğe kafa golü atıyor adam.
gs appdeki videolarda takim calisiyo yan top ama umidim yokGabriel'in vuruşunu yapabilecek oyuncu yok. Ön direkten arka direğe kafa golü atıyor adam.
Reis nerelerdeydin ya özlettinkpaşa attı
gs appdeki videolarda takim calisiyo yan top ama umidim yok