- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
zevkli maç oluyor akşamki maçın panzehiri niyetine izleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizden başka takımdan puan alan yok bjk, paşa vs.Kasımpaşa beter ol. Ulan şunlara 2 0 dan maç verdi birisi ismi lazım degil
Ah ah vasficim birisinin elinde oyuncak oldukbizden başka takımdan puan alan yok bjk, paşa vs.
haftaya malatya bizden puan almazsa iyibizden başka takımdan puan alan yok bjk, paşa vs.

bugün tüm maclar ms2 bu mantiklaDun 4 mac 1 bitti. Bu mac deplasman takiminin almasi iyi oldu. Sarper ahbabim olsa katilirdi bana
Bugünkü deplasman takımları Adana Demirspor, Rizespor ve fbDun 4 mac 1 bitti. Bu mac deplasman takiminin almasi iyi oldu. Sarper ahbabim olsa katilirdi bana
bugün tüm maclar ms2 bu mantikla
kesin yenildik
Her hafta muhakkak her skordan oluyor. Eger bizden onceki tum maclar 1 olsaydi bizim maci patlama ihtimali artacaktiBugünkü deplasman takımları Adana Demirspor, Rizespor ve fb
ev sahipleri devam etse iyi bence
Su alintiya bak. Sarper ahbabimi bu yuzden ozluyorum. Benim dilimden iyi anliyordu.
Her hafta muhakkak her skordan oluyor. Eger bizden onceki tum maclar 1 olsaydi bizim maci patlama ihtimali artacakti
karagümrük 3 kp 1
biglia maç bittikten sonra itiraz ettiği için 2. sarıdan kırmızı
ve TRABZON maçında yok![]()