Sait Mesutcan Ilhaner
Sarı Üye
- 1 Ekim 2015
- 532
- 322
- 823
Insallah. Banko 12 puan garanti Fener'e her sene bunlar yuzunden.paşa ve rize düşüyor mu sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah. Banko 12 puan garanti Fener'e her sene bunlar yuzunden.paşa ve rize düşüyor mu sonunda
Allah rahmet eylesinSoru: “5.5 aylık çocuğunu kaybettin, Allah rahmet eylesin. İnşallah onun mekanı cennet oldu. Bugün kalede oldun…"
İrfan Can Eğribayat: "Normalde bu maçta oynamayacaktım. Eşim, bebeğimiz için oyna dedi. Bugün 3 top direkten döndü, bugün kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum.”
Gebe imiş. Anne karnında.anne karnında mı kaybetti bebeğini yoksa doğmuş 5.5 aylık bebeği mi vefat etti
Altay Bayındır 1-0 Atakaş Hatayİki haftadır saçma sapan oynayıp rezil skorlara imza atan Hatayspor şu an Altay karşısında Barcelona'ya nazire edercesine performans gösteriyor.
İki haftadır saçma sapan oynayıp rezil skorlara imza atan Hatayspor şu an Altay karşısında Barcelona'ya nazire edercesine performans gösteriyor.

Altay Bayındır 1-0 Atakaş Hatay
Hataylilara it demek biraz agir degil mi?Dalga geçtim karaktersiz itlerle. İki haftadır rezil oldular. Hala aptal aptal oynayıp top kaptırıyorlar. Adeta gol atmaya tepkileri var!
Değil. Az bile.Hataylilara it demek biraz agir degil mi?
☆☆☆☆