Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Alanya'nın 4-5. Gollerini maalesef bizim forvetler bitiremezdi çok temiz 2 gol attılar..

Bize 11 kişi kapanmıştı adi herifler

Üstad bunlar kapansa ne olacak zaten rezillik Malatya'yi bile acamamamiz.. Avrupa ligindeki başarılı oyunumuzun temel sebebi de bu zaten kapalı takımlar kitliyor bizi bir de üstüne beceriksizlik var son vuruşlarda..
Biz lig takımı değil de turnuva takımı gibi oynuyoruz ..

İlk yarıyı izleyemedim ama umut güneş şu maçta bile kendini gosteremiyor.. Daha önceki maçlarda da pek ışık görmemiştim..5-2 ondesin hala sağa sola geriye o rahatlık yok umutta.. .Berkan gibi bir fiziği ve enerjisi de yok bu herifin tutması için oyunu yönlendirme konusunda 1 fırın ekmek yemesi lazım..

İlk yarıyı izleyemedim ama umut güneş şu maçta bile kendini gosteremiyor.. Daha önceki maçlarda da pek ışık görmemiştim..5-2 ondesin hala sağa sola geriye o rahatlık yok umutta.. .Berkan gibi bir fiziği ve enerjisi de yok bu herifin tutması için oyunu yönlendirme konusunda 1 fırın ekmek yemesi lazım..
Berkanin yarisi kadar bile oynayamaz bence

yedekti ztn bizim emre sakatlanınca girdi ilk yarının sonunda. devamlı oynamaması bir question mark

Geri
Üst Alt