Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

efecan karaca inanılmaz oynuyor
her yere faydalı herif

umut güneşi ve efkan bekiroğlu'nu beğendim

hikmete kamaşullah şoku

Maçın ardından akıllara geçtiğimiz günlerde Hikmet Karaman'ın genç antrenörler için yaptığı açıklamalar geldi. Karaman "Geriden oyun kurmayı bazı genç antrenörler ısrarla yapmaya çalışıyor. Ben gülüyorum ya. Bana karşı geriden oyun kursunlar bakalım da görelim. Her maç 3'lük yaparız!" demişti. Ancak Alanyaspor'un 1989 doğumlu hocası Francesco Farioli Karaman'ın Kayserispor'una evinde 9 maç sonra 2-1'lik skorla mağlubiyeti yaşattı.

Farioli varken şu Torrent’i getiren müthiş yönetime selamlar.
O da enteresan olay ya herif kaç hafta bizim maçı izledi taraftar yok ogan tarhan yanında yok komisyon denildi, şimdi ardından ağıt yakıyoruz.
Bu taraftarı da anlamak acayip zor.
Ha bence de gelmeliydi ama o zaman a.liginde liderlik gözümüzü bürümüştü ve bu adam da bizi beklemedi.
Alanya hocasını kovmasa muhtemelen gelirdi ancak yararı olacağını da zannetmiyorum. Bu takımdaki bazı tahta ayaklı herifleri terbiye etmek imkansız.

Şu son maçta yediğimiz ilk goldeki orta geçen sene aynısını yedik herifler sanarsın halısahada gibi fantazi pası atıyorlar bir allahın kulu atamaz o pası. O halde oturup düşünmek lazım ve ofansif kısırlığa da şaşırmamak lazım.

Antep maçında son dakikalarda neler kaçmış öyle neler. Özellikle Hatay'ın son pozisyonunu izlemenizi tavsiye ederim bir Bein spikerinin dediği gibi yüzde 99 luk gol şansını kaçırmışlar.

bu karagumruk volkan demireli getirmekle hayatinin hatasini yaptilar

Geri
Üst Alt