Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

bu karagumruk volkan demireli getirmekle hayatinin hatasini yaptilar

Herifin ilk açıklaması dizilişler, taktik önemli değil. Futbolcularla ağabey gibi, baba gibi konuşacağım, ilgileneceğim; biz Zico’yla çok fazla taktik konuşmazdık vs.

Bu adamı getiren takım açıklamalardan sonra ertesi gün kovmuyorsa düşmeyi hak ediyor demektir. Umarım düşerler.

Kasımpaşa düşmeyecek gibi bari bunlar düşsün.

Hatayspor yener bence..
Surprised GIFs | Tenor

Herifin ilk açıklaması dizilişler, taktik önemli değil. Futbolcularla ağabey gibi, baba gibi konuşacağım, ilgileneceğim; biz Zico’yla çok fazla taktik konuşmazdık vs.

Bu adamı getiren takım açıklamalardan sonra ertesi gün kovmuyorsa düşmeyi hak ediyor demektir. Umarım düşerler.

1980 teknik direktor modeli

fbye karşı gol kaçırma rekoru kıran herife bak hele

Başak maçı muhtemel erteleme. Paşa maçı da oynanmaz.
Süper Lig'in 29. haftasında yarın oynanması planlanan karşılaşma için bugün 16.00'da hava yoluyla İstanbul'a gitmesi beklenen Antalyaspor için engel ortaya çıktı. Hava durumunun kötü olması sebebiyle uçuşa izin verilmezken, Akdeniz ekibi planladığı yolculuğu yapamayacak.

Bunların 40 puanı varmış ya, düşmez bunlar. Ben 32-33 falan sanıyordum.

Süper Lig'in 29. haftasında yarın oynanması planlanan karşılaşma için bugün 16.00'da hava yoluyla İstanbul'a gitmesi beklenen Antalyaspor için engel ortaya çıktı. Hava durumunun kötü olması sebebiyle uçuşa izin verilmezken, Akdeniz ekibi planladığı yolculuğu yapamayacak.

heis kp - rize maçına bakıom karın k'sı yok sanki maç başka ülkede garip bişiy.

heis kp - rize maçına bakıom karın k'sı yok sanki maç başka ülkede garip bişiy.
Kuzeyden geldiği için daha güneye inemedi kar. Ben bu saate kadar iner diye bekliyordum ama inmedi. Havaalanı'nın Arnavutköy'de olması ciddi sıkıntı. Çekmeköy'de durum buymuş mesela. Akşama vurur herhalde.

Beklenen kar yağışı biraz yavaş geliyor.Avrupa yakası akşam hatta belki gece etkisini hisseder,o yüzden bu Paşa maçı oynanır bence.

altaya penaltı biraz uyduruk 1 penaltı

Geri
Üst Alt