Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Çocuğu düzenli oynattı.. Biz de PSG maçında çocuğu forvet oynatmıştık..
Kullanma konusunda hatalarımız oldu ama düzenli oynamakla düzelecek durum değildi morun ki ,yaş ilerleyince biraz ,bir şeyler dank etti galiba..Yoksa ülkede yeteneği ile aşık atacak adam yok..

Karagümrük'ün son 10 maçında 9 maç Kg Yok bitmiş Kg Var biten maç ise Başakşehir'i 2-1 yendikleri maç..

Kullanma konusunda hatalarımız oldu ama düzenli oynamakla düzelecek durum değildi morun ki ,yaş ilerleyince biraz ,bir şeyler dank etti galiba..Yoksa ülkede yeteneği ile aşık atacak adam yok..

Aksine düzenli oynamak ile düzelecek bir durumdu..Farioli de oynatmadı doğru düzgün ama Volkan ayısı sürekli ilk 11 başlattı çocuğu.. Beşiktaş maçı ile birlikte de forma girdi.. Bugün methiyeler dizilen Kerem de Yunus da bu çocuktan yeteneksiz.. Emre Mor için Burak Yılmaz örneğini vermiştim.. 25 inden sonra parlarsa şaşırmam diye..Hala sözümün arkasındayım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre mora dikkat, bence beyini yavas yavas calismayla basliyor. Olgunlasmaya basladi, alip tekrar denemekte fayda var. Hizi cok iyi. Gelecek sezon kerem yunus emre iyi rotasyon olurdu kanatlarda, birde solbakken gibi birini alacan seyret kaliteyi. Üzerine talisca gibi 10 ve iyi bi 6 no tamamdir.

türk futbolu çok gerilese de bu sene oynanan iyi maç sayısı önceki 2 seneden daha iyi desem katılır mısınız

@Emrah Duvar @Melih Sönmez @Onur Yücel

özellikle yabancı hocalar montella farioli maestro oyunu güzelleştiren isimler oldular

palut hoca ömer erdoğan filan da onlara eşlik etti

bu sene bu takımların maçlarının saatine özellikle plan yapmıyorum mümkünse

bizim takım da iyiye doğru gitse daha keyif alırız sanki maç kaçırmayız

türk futbolu çok gerilese de bu sene oynanan iyi maç sayısı önceki 2 seneden daha iyi desem katılır mısınız

@Emrah Duvar @Melih Sönmez @Onur Yücel

özellikle yabancı hocalar montella farioli maestro oyunu güzelleştiren isimler oldular

palut hoca ömer erdoğan filan da onlara eşlik etti

bu sene bu takımların maçlarının saatine özellikle plan yapmıyorum mümkünse

bizim takım da iyiye doğru gitse daha keyif alırız sanki maç kaçırmayız

Maestroyu shutlamalari iyi olmadi, yeni jen olmamasina ragmen o isimlerin arasina rıza hocayi da eklerim ben ya, bu sene takım kötü biraz ama iyi oyunlar izliyoruz kendisinden de. Özellikle 3 buyuklere sorun cikariyor.

GOL! Yeni Malatyaspor 0-2 Kasımpaşa, 74' Ahmet

Yeni Malatyaspor'da taraftarın ıslıkladığı Sadık Çiftpınar, tepkilere karşılık vererek oyundan çıkmak istedi. Takım arkadaşları, rakip futbolcular ve hakem Sadık'ı sakinleştirmeye çalıştı ancak Sadık kenara geldi.

yunus bugün forvet arkası başladı

bakalım yeni rolünde neler yapacak

Geri
Üst Alt