- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.983
- 5.998
y.k uğurlu yine leş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi skor katkısı verdi 4 golü 1 asistimi ne var.Başak'ı bu sene çok takip etmedim, Trezeguet nasıl performans verdi? Seneye düşünülebilir mi? Gördüğüm kadarıyla fazla konuşulmuyor, iyi değil herhalde.
Tipine zctığımın adamı. Nefret listemde 1 numara.y.k uğurlu yine leş
Skor katkısını biliyorum, zaten iyi bitirici ama oyunuyla hiç konuşulmuyor. Mısır ile AFCON'da berbattı, ağır sakatlıktan geldiği için Başak performansı nasıl bir bakmak lazım sanki.İyi skor katkısı verdi 4 golü 1 asistimi ne var.
Başak maçlarını pek canlı izlemedim oyununu pek bilmiyorum o yüzden ama şuan da 30 dakikadır pek ortada yok. Bence bir denemek lazım ama yine de seneye için.Skor katkısını biliyorum, zaten iyi bitirici ama oyunuyla hiç konuşulmuyor. Mısır ile AFCON'da berbattı, ağır sakatlıktan geldiği için Başak performansı nasıl bir bakmak lazım sanki.
Eski temposu yok ama zeki futbolcu.Attığı 1 topla veya attığı bi şutla skor getirebilir..Başak'ı bu sene çok takip etmedim, Trezeguet nasıl performans verdi? Seneye düşünülebilir mi? Gördüğüm kadarıyla fazla konuşulmuyor, iyi değil herhalde.