Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Fiziki olarak geride gibi. Yine de bize ilaç olurdu.

Yunus çıktı.

Devre arası bize ilaç olmayacak futbolcu yoktu. -Bunu derken Pulgar’ın oynamaması -

Önümüzdeki sene için bakıyorum ama istemem. Trezeguet belki sakatlıktan çıktığı için üstüne koyabilir ama ikisini de seneye bizde görmek istemem. O tarz oyuncular şart ama

Göztepe taraftarı ne diyorsa beinconnect sesi tamamen kesti.

Göztepe’den Akbunar düşünülebilir. Bizim maçtaki hareketleri olmasaydı ucuza İCE’yi alıp bir yerlere kiralayabilirdik belki. Gelişimini takip ederdik. Altay’dan Kazımcan’a aynısını yapabiliriz. Başka küme düşenlerden oyuncu aklıma gelmiyor.

Göztepe’den Akbunar düşünülebilir. Bizim maçtaki hareketleri olmasaydı ucuza İCE’yi alıp bir yerlere kiralayabilirdik belki. Gelişimini takip ederdik. Altay’dan Kazımcan’a aynısını yapabiliriz. Başka küme düşenlerden oyuncu aklıma gelmiyor.
Hasan hocam, Tayfur Bingöl'de yedek olarak düşünülebilir, keşke genç olsaydı.

Göztepe bir daha süper lige Allah bilir ne zaman çıkar gidişatlarını hiç iyi görmüyorum. İzmir takımları harbiden leş yönetiliyor

1647702401673.webp

Hasan hocam, Tayfur Bingöl'de yedek olarak düşünülebilir, keşke genç olsaydı.

Tayfur’u ne zaman izlesem gol atıyor, asist yapıyor ama sürekli yedek. Değişik. Beğeniyorum ama sürekli yedek olduğu için kaçırdığımız bir şeyler mi var diye düşünmüyor değilim.

Geri
Üst Alt