- 2 Nisan 2012
- 43.027
- 22.151
- 2.888
Yunus çok iyi oynadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetersiz kaleci İrfanla küme düşeriz falan diyorlardı bilerek kötü oynadığını falan düşünen arkadaşlarım var. bizim maçtan sonra da bayağı tepki göstermişlerdi adamairfan can olayını biliyor musun göktuğ?
1.dakikadan beri ıslıklandı
Evet bugün de devre arası girdi borja'nın yerine. Farioli'nin taktiği de olabilir. Bundan önceki 3 maç oynadı 11'de. İnanılmaz dirençli, kolay top kaybetmiyor, yıkılmıyor. Cüzi bir miktara gelebilirse yedek olarak rahatlatır ama sanmıyorum, 2025'e kadar sözleşmesi varmış.Tayfur’u ne zaman izlesem gol atıyor, asist yapıyor ama sürekli yedek. Değişik. Beğeniyorum ama sürekli yedek olduğu için kaçırdığımız bir şeyler mi var diye düşünmüyor değilim.
Bu maç 90 dakika ıslıkladılar, yuhaladılar. Özellikle golden sonra gelen her topta cümbür cemaat.yetersiz kaleci İrfanla küme düşeriz falan diyorlardı bilerek kötü oynadığını falan düşünen arkadaşlarım var. bizim maçtan sonra da bayağı tepki göstermişlerdi adama
bunu da yuhlayip kusturmuslerde baya goztepe taraftari sanirim gecen seasonkusura bakmayın diyor
Noldu lan bugün
Antebi kucaklamaktan başka çaremiz yok.1 maçta bile işimize yarar skor çıkmadı
Antebi kucaklamaktan başka çaremiz yok.
Alanya seneye bu tarz oyunla devam ederse düşer
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farioli'ye biat et.1 maçta bile işimize yarar skor çıkmadı
Oynadığı oyun çokmu iyi
Gayet güzel oynuyorlar.Oynadığı oyun çokmu iyi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farioli'ye biat et.
Mizah zamanı değilGayet güzel oynuyorlar.
Ne mizahı Melih kardeş? her maçlarını izledim Trabzon hariç.Mizah zamanı değil
Yetmez ama evet.tebrik etsem yetmez mi