Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Şampiyonlar Ligi: 1 (play-off turu)
Avrupa Ligi: 0
Konferans Ligi: 3

Türkiye, 31 yıl aradan sonra UEFA ülkeler sıralamasında ilk 18'in dışında kaldı.

giresun 2 sivas 2 2-0dan çevirdi giresoun

2 gol de umut nair

what. a. come. back.

yok yav eskiden sevmezdim neydi o Balili miydi neydi , Bülent TD olduğu zaman sevmezdim ama Rıza ile beraber güzel lig takımı haline geldi bence.

Kayseriyi daha çok sevmem mesela
Kayseri, Sivas, Malatya, Rize’ye en sevilmeyenler listesinde bu sene de Göztepe eklendi. Neyseki üçü gidici görünüyor.

Nuri Şahin'i yakın zaman da plan ve projesine bağlı kalacağını düşünüyorum hafta içi açıklamasında da 5 seneyi doldurmak istiyorum dedi yaşının genç olması nedeniyle başta kendini riske atmayacaktır kanıtladıktan sonra tercih edeceğini düşünüyorum.

Son 9 hafta 3 gol yedi ikisi penaltı biri son dakika. Elit hoca buralara gelmiyor gelse de para yok zaten Galatasaray'a yakınlığına da bakarsak ya Okan Buruk ya Nuri Şahin başka alternatifte yok gibi.
Nuri Şahin'in hafta içi açıklamalarında 5 seneyi dolduracağını söyledi yönetim, taraftar veya basın göndermediği sürece ben Antalya'da devam edeceğim dedi o yüzden Nuri seçeneğinin yakın dönemde olabileceğini sanmıyorum. Geriye bir tek Okan veya İlhan Palut kalıyor.

Nuri Şahin'in hafta içi açıklamalarında 5 seneyi dolduracağını söyledi yönetim, taraftar veya basın göndermediği sürece ben Antalya'da devam edeceğim dedi o yüzden Nuri seçeneğinin yakın dönemde olabileceğini sanmıyorum. Geriye bir tek Okan veya İlhan Palut kalıyor.
İlhan Palut'u bir yerde Beşiktaşlı diye okumuştum aklımda öyle kalmış ondan yazmadım. 5 senelik proje büyük takımlarda bile mümkünlüğü zor iken anadolu da gerçekleştirmesi imkansız hocanın niyetini anlıyorum ama durum bu. Sadece Çin'den Fernando'yu getirerek bu seviyeye çıkardı takımı bize de birkaç hamleyle beraber eldekilerden max. çıkaracak hoca lazım. Ben de Alman proje hoca vs. isterimde şu şartlarda yerli genç hocalardan başka çıkış yok gibi.

İlhan Palut'u bir yerde Beşiktaşlı diye okumuştum aklımda öyle kalmış ondan yazmadım. 5 senelik proje büyük takımlarda bile mümkünlüğü zor iken anadolu da gerçekleştirmesi imkansız hocanın niyetini anlıyorum ama durum bu. Sadece Çin'den Fernando'yu getirerek bu seviyeye çıkardı takımı bize de birkaç hamleyle beraber eldekilerden max. çıkaracak hoca lazım. Ben de Alman proje hoca vs. isterimde şu şartlarda yerli genç hocalardan başka çıkış yok gibi.
Nuri hocayı bayadır takip ediyorum sadece Nuri hocayı tek başına görmek yanlış olur bence Türkiye'de ki en iyi yardımcı antrenörlere sahip hepsini tek tek getirdi hepsinin kariyerlerinde Bayern ve Ajax gibi üst düzey takımlar var aslında Nuri hocanın futbolculuktan çok son dönemde hocalık adına planlama yaptığını da gösterir hatta Antalyaspor başkanının açıklamalarında Nuri'yle hoca olma konusunu konuştuktan 48 saat sonra tüm yardımcı ve teknik kadroyu Antalya'ya getirdiğini söyledi.

Bir Anadolu takımında 5 senelik proje zordur ama uygulanmasının imkansız olmayacağını düşünüyorum. Ömer Erdoğan bile 2'nci senesini doldurdu 3'ncü senesine doğru gidiyor o da düşük bütçeyle yüksek performans alıyor. Ayrıca bazı şehirlerin yapısının müsait olduğu yerlerde sabır vardır Kayserispor 5-6 hafta öncesine kadar başarılı giderken bile Hikmet Karaman için istifa sesleri yükseliyordu bazı şehir buna müsait değil Antalya'da baskılı bir şehir olmadığı için o şansı olabilir.

Ayrıca Antalyaspor'un tesisleri hatırladığım kadarıyla Türkiye'de ki tüm takımlar içindeki en iyi tesislere sahip olabilir 7 tane futbol sahası vardı yakın zaman da tesislere 2 tane saha ekleme yapılacaktı tesislerde toplam 9 tane futbol sahası olacak hatta baya modern bir tesis yapıldı ayrıca alt yapıya da önem veriyorlar. Bence Nuri Şahin için büyük takımdan çok burada yapacaklarıyla kendi kariyerini çizmesi daha doğru olur büyük takımda en ufak olay da kariyer planlaması inanılmaz geriye gidiyor. İleride bir gün umarım görürüz ama yakın zaman da olacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt