Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

@Emre Ersoy rize resmen küme düsmeden kimse rahatlamasin demeye getirmisti. bunlar yine bir dümenler ceviriyor olabilir. haftaya forum olarak feneri tutacagimizi düsünüyorum.
5 maçın 3 ü cepte gibi hissediyorum

Göztepe
Malatya
Sivas

Fener için kesin bir şey diyemem ama Rize sivas maçı Rize için mühim olursa efsane bir şike döner zevkle bekliyorum

Nuri Şahin sonrası Antalyaspor ligin en çok koşan 3 takımından biridir bu ligde başarı öncelikle yüksek fiziksel kaliteden geçiyor

başak sana güven olmayacağını biliyordum iyi ki çifte şans oynamışım

Nuri Şahin sonrası Antalyaspor ligin en çok koşan 3 takımından biridir bu ligde başarı öncelikle yüksek fiziksel kaliteden geçiyor

Maalesef doğru. İlk geldiği dönemdeki Luyindama, bu dönemde Kim Min Jae, Osai Samuel ve Crespo, yakın dönemde Josef de Souza bunun en güzel örneği veya Dorukhan o mücadeleci tarzıyla Trabzonun oyununda önemli bir yer edindi. Mesela kaleci için bile geçerli bu durum Adana Demirspor un kalecisi Murić resmen kalesini bir dev gibi koruyor yan topları, ortaları, duran topları ağaçtan elma toplar gibi topluyor biz de Muslera veya Pena oynadığı zaman bu etkinliğin yarısı bile yok

Yahu Obinna, Samet, Tolga Ciğerci gibi adamlar bile kendi takımlarında ekstra katkı veriyor bu ligde. Tabii bu saydığımız adamların içinde Hamsik, Nwakaeme veya Ghezzal gibi usta diyebileceğimiz oyuncular olduğunda zaten ligin zirvesinde oluyorsun. Yakın dönemde başarılı olmuş, şampiyonluklar veya kupalar kazanmış takımlarda öne çıkan özellik atletizmleri / mücadele güçleri olmuştur

ilhan palut kendi sahasinda erol bulut'u sahadan sildi ilk yarida

✅
tutan-kupon-153.webp

Geri
Üst Alt