Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Gençler,Mersine yenilmez.

Yılmaz Vural'ın Antalyası = Mersin İdmanyurdu

Antalya o yıl sezonun ilk yarısını çok iyi yerde bitirip 2.yarı kümne düşmüşdü. Mersin'in kalan maçlarına göz attım İşleri çok zor. Zorlu maç maratonuna girecekler. Üstelik Altdaki takımlarla maçları olacak.

Antep, Mersin, Manisa ikisi düşerse şaşırmam. Samsun ve Karabük bunlardan daha iyi oynuyor. Samsun ve Karabük kazanırsa Antep b.k yer..

Bir Samsun'lu olarak bende alt sıraları baya iyi takip ediyorum Samsunspor evinde 5 maç oynacak + deplasmanda a.gücü maçı var.Bu 6 maçı kazanırsa ligde kalır.Ayrıca Mersin,Manisa,Antep'in çok zorlu fikstürleri var aşağı taraf baya karıştı.

G.Antepspor küme düşmez.Hem büyük maçları bitti,hem çok iyi kadroları var,hemde iyi oynayıp kaybediyorlar.(her zaman kaybetmeyeceklerdir herhalde)

Antep mi iyi top oynuyor ? Hikmet Karaman geldikten sonra çok kötü oynamaya başladı antep.

Eskiye göre iyi değil,ama diğer rakiplerine oranla iyi oynuyor,ama Hikmet Karaman konusunda bende endişeliyim.Acayip defansif oynatıyor takımı.

ankarada stad tiklim tiklim dolu, play offa oyniyor gencler ...

Mersin'in en önemli oyuncuları sahada. Bize karşı da sahada olacaklar..

Ben bu digitürkü anlamıyorum. Benim paket şampiyonlar paketi. Bazen diğer maçları izleyebiliyorum (şuan olduğu gibi) bazen de izleyemiyorum:)

haftanın en güzel maçı. sonucunu merak ediyorum ama gençler diyorum tabi :)

haftanın en güzel maçı. sonucunu merak ediyorum ama gençler diyorum tabi :)

Ben Ankaradayım 3 yıldır. 4 maçına gittim Gençlerin. Eskiden kalma (2000 yılları) Gençler sevgim var ancak Cavcav eziği yüzünden işte tam konsantre olamıyorum. Desteklemek istiyorum ancak işte. Neyse Cavcav gitsin bakacaz artık:)

Topu Gençler oynuyor ancak MİY daha tehlikeli. Golü daha çok arıyor.

ben yahya mükemmel bir gol atti,mersinin kazanmasi iyi olur bizim adimiza yoksa haftaya cok zor deplasman olurdu,puan olarak düsme korkusu yasamamalari gerekiyor,bugün kaybetseler haftaya cok zor olucakti,iyiki attilar.

Ben Yahia attı. ( Dk. 54 )

Gençlerbirliği 0-1 Mersin İdman Yurdu

Geri
Üst Alt