Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Eskisehir 10 kisi

Samsunspor'a ben de üzülüyorum açıkçası, çok cefa çekti o takım geçmişte zaten ve şu anda da ligde kalmayı bir çok takımdan daha fazla hakediyor. Petkovic miydi o adamı getirmeyeceklerdi hiç, zaten öyle olsaydı şu an bu durumda olmazlardı. Kimsenin beğenmediği Bülent Korkmaz Karabük'ü ateşten çıkardı mesela, 15 haftada 30 puan falan topladılar neredeyse.

Antalya düşmeyecek maalesef çok zor onların düşmesi.

Son 2 hafta Bursa ve Fb ile oynayacaklar,son galibiyetleri olabilir yani.Gerçi olayın bir başka boyutuda düşmese bile son hafta acı çeksinler ki maçı satmasınlar istiyorum ben.

5-8 siralari arasi playoffun sonunda noluyor arkadaslar ?

Sezon başında düşme adaylarımı Karabük,Samsun ve Mersin İY olarak belirlemiştim.

Sonra A.Gücü'nün durumu ortaya çıktı ve iki takım belirlenecek şu anda. Mersin beklediğimden iyi gitti, Karabük de sıyırır bir şekilde ama Samsun için durumlar çok zor.

Manisaspor ise artık düştü bence. Hiç umudum yok onlardan.

Fenerbahçe maçında bütün topları içeri alan Gençlerbirliği kalecisi Ramazan müthiş şutu çıkardı.

oha ramazann ohaa satilmisa bak

son haftalarda hedefine ulasmis ligi kafasinda bitirmis takimlarin maclarina gicik oluyorum zevk 0..

Samsun 2 Ekhigo makine oldu cikti

Normal şartlarda Play-Off Şampiyonluk Grubu`nu 4. bitiren ekibin, Play-Off Avrupa Ligi Grubu`nu 1. sırada tamamlayan takımla, tek maçlı ``play-off`lar arası final müsabakası`` oynayacağı, TFF tarafından tespit edilecek tarafsız sahada oynanacak bu müsabakayı kazanan takımın UEFA Avrupa Ligi`ne gideceği belirtildi.

evet dogruymus besiktas veya trabzon bunlardan birine oynayacak demekki

sivas golll 1-2

Sivas attı.

Sevindim valla. Bize karşı iddiasız bir Manisa çıkma ihtimali çok yükseldi.

Beşiktaş veya Trabzon o maçları bir şekilde kazanır.

Bu arada Ahmet İlhan'ın Kayseri, Bursa gibi takımlara gitmesi lazım. Turgay'dan daha yetenekli bence.

Geri
Üst Alt