Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

2.yarı Ordu'nun maçını seyrettim. 2.yarı hiçbir şey oynamadık maalesef ama durum 1-0ken Webo çizgiden top çıkardı. 1 puan da iyidir tabiiki. Golde kalecinin çok büyük hatası vardı İBB'yle maç yapan kalecilere bir şey oluyor zaten. Saso o kadar zor pozisyonları çıkarttı golde hatalıydı aynı Muslera'da olduğu gibi.

2.yarı Ordu'nun maçını seyrettim. 2.yarı hiçbir şey oynamadık maalesef ama durum 1-0ken Webo çizgiden top çıkardı. 1 puan da iyidir tabiiki. Golde kalecinin çok büyük hatası vardı İBB'yle maç yapan kalecilere bir şey oluyor zaten. Saso o kadar zor pozisyonları çıkarttı golde hatalıydı aynı Muslera'da olduğu gibi.

Orduspor 3 gün önce maç yapmasına rağmen 90 dakika çok iyi mücadele etti. Özellikle takım fizik olarak iyi durumda,sürekli pres yapıyorlar. Ligin 3. haftasındayız 3 maçtadada rakiplerden iyi oynadı. Özellikle tekke oyundan çıkınca kıymeti daha iyi anlanılmıştır. İlerde top tutamadılar. Rakip stoperlerde rahatladı. Saso'yu yinede beğendim.Kalede güven veriyor. Beni en çok şaşırtan oyuncu ise Onur, Gerçekten iyi performans sergiliyor. Üstelik pas hatasıda çok yapmıyor.

Hakem son 10 dakika herşeye faul çalmaya başladı.Özellikle penaltı çaldığı pozisyon skandaldı. Allahtan doğruyu buldu.

Mersin Antalya'yı deplasmanda 2-1 yendi.

Fink Samsun'un dinamosu olmus.Hucuma cikarken herkes Fink'e atiyor

Ankaragücü-Sivas 0-1

Ankaragücü 3'de0 yapacak gibi. 0 Puandalar. Ligde kalmalari mucizedende öte gibi duruyor.

a.gücü sivas a bile yeniliyorsa artık yavaş yavaş lige veda etmeye başlıyor demektir

Ankaragücü 1-2 Sivasspor(Maç Sonucu)

Ankaragücü ve Sivas düşme adaylarım, Ankaragücü için saha dışı faktörler devreye umarım girmez.

Sivas , Ankaragücü bencede bu sene düşer.. Bir diğeri kim olur hiç bir fikrim yok. Sizce?

neden herkes ankaragucu dussun istiyor?

baskanlari fenere karsi cikiyor kac yildir

emreye, falan, cikip telefon mesajlari yayinlayan, bunlar sike yapiyor diyen ilk kulup ankaragücüdü bu sene, sike olayi cikmadan önce.

sike olayinda bizim gibi küme düsme kalkmasin diyen 3-4 kulupten biri.

pis, cirkefte olsa, taraftari olan bir kulup (cok sayilmaz ama hic yoktan iyidir)

hep sormusumdur kafamda, neden bu takimin düsmesini isteniliyor bu forumda?

neden herkes ankaragucu dussun istiyor?

baskanlari fenere karsi cikiyor kac yildir

emreye, falan, cikip telefon mesajlari yayinlayan, bunlar sike yapiyor diyen ilk kulup ankaragücüdü bu sene, sike olayi cikmadan önce.

sike olayinda bizim gibi küme düsme kalkmasin diyen 3-4 kulupten biri.

pis, cirkefte olsa, taraftari olan bir kulup (cok sayilmaz ama hic yoktan iyidir)

hep sormusumdur kafamda, neden bu takimin düsmesini isteniliyor bu forumda?

Ben en azınan kendi adıma konuşayım Salman. Küme düşmesini istediğimden değil, kadro yapıları itibariyle düşme ihtimallerinin çok fazla olduğunu

düşündüğüm için söyledim.

Çünkü kadroları çok zayıfladı. Alternatif oyuncuları yok. 3 günde bir maçı kaldıramazlar.

Sestak, Vitek , Klukowski, Sapara ,Metin akan , Adem Koçak, gibi oyuncularını sattı. Zaten geçen sene bu takımı ayakta tutan bu futbolculardı. Fatih Tekkeyi saymıyorum bile :o

Ben en azınan kendi adıma konuşayım Salman. Küme düşmesini istediğimden değil, kadro yapıları itibariyle düşme ihtimallerinin çok fazla olduğunu

düşündüğüm için söyledim.

Çünkü kadroları çok zayıfladı. Alternatif oyuncuları yok. 3 günde bir maçı kaldıramazlar.

Sestak, Vitek , Klukowski, Sapara ,Metin akan , Adem Koçak, gibi oyuncularını sattı. Zaten geçen sene bu takımı ayakta tutan bu futbolculardı. Fatih Tekkeyi saymıyorum bile :o

orasi öyle, kadro olarak gercekten düsme adaylarin basind ageliyorlar ama millet 2 yildir "insAllah düser" diyorlar, ondan dedim.

Moritz penaltıdan yazdı Mersin İY 1-0 Gaziantepspor

Antep bu hafta da kaybederse Tolunay kesin gider artık :o

Mersin cok iyi basladi lige.

Geri
Üst Alt