Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

3m1l.jpg

riera yerine pino kalsaydi daha basarili olurdu sanki

Herşeyede itiraz edilmez.. Hakemde zor durumda kalıyor. Faul olsada olmasada hep itiraz geliyor.Taraftarıda galyana getiriyorlar.Ankaragücü iyice strres yapmaya başladı..

Orduspor yenerse bizimle aynı puanda oluyor. Ama averajdan biz puan durumunda önde oluyoruz.

stancu attı penaltıdan

Kayserispor 5-2 Sivasspor ne maç oluyor be Okay Yokuşlu gol atmış :D

Kayseri 6-2 yenmiş Sivas'ı :eek:

üzülüyorum şu Ankaragücü nün haline ..

Gaziantepspor 3 - 0 Gençlerbirliği

2 gol, 1 asist, kimdir bu Muhammet Demir (19)

Gaziantepspor 3 - 0 Gençlerbirliği

2 gol, 1 asist, kimdir bu Muhammet Demir (19)
Renkdaş nasıl tanımassın:)

Bursadan çıkmadır. Bizimlede adı geçmişdi. Antep Ahmet Arı + 1M verip bonservisini almışdı.u19'unda yıldızıdır. Almanyaya frkikten gol atmışdı.Avrupa şampiyonasına gitmişdik.

Muhammet oynamaya baslamıs demekki bu adam fena alt millilerde destan yazmıs Bursada sercan ve eren albayrak ile cok tutuluyordu ama ne olduysa ayrıldı cenkten daha cok parlar demedi demeyin

Bu hafta iyi oynayamaz inşallah.

Muhammet Demir tehlikesi çıktı , tamda bizim maçtan önce

Samsunspor - Karabükspor maçını izlemeye gidiyorum arkadaşlar inşallah Samsunspor kazanır.

mehmet yildiz penaltidan atti belediye - eskisehir 1-1

Gençlerbirliği 1-0 yendi Kayserispor'u

Sivas Mersin maçını izledim. Şaka gibi bir maçtı :) 5-6 bitecek maç 1-0 da takıldı kaldı. Grosicki'nin tekrar edilen penaltı vuruşlarının ikisini de kaçırması komik oldu :) Pedriel ve Erman Kılıç'ta maşallah çok bonkör top oynadılar :) Özetle Sivas Kayseri'den yediği kadarını atabileceği bir maçı tek farkla da olsa kazandı.

Yazıklar olsun dün dediklerim bir bir çıkıyor. Gençler Kayseri'yi, Sivas Mersin'i yeniyor.

Resmen ligin popülaritesi artsın diye tüm takımları popo popoya getiriyorlar puan sıralamasında. Bugün Ankaragücü'de Manisa'yı yener artık.

Yazık ya şu ligi izleyenlere yazık vallahi. Bende dahil bana da yazık. Hiç birimiz kendimize saygı duymuyoruz.

Yazıklar olsun dün dediklerim bir bir çıkıyor. Gençler Kayseri'yi, Sivas Mersin'i yeniyor.

Resmen ligin popülaritesi artsın diye tüm takımları popo popoya getiriyorlar puan sıralamasında. Bugün Ankaragücü'de Manisa'yı yener artık.

Yazık ya şu ligi izleyenlere yazık vallahi. Bende dahil bana da yazık. Hiç birimiz kendimize saygı duymuyoruz.

Yok artık bu kadarda olmaz.

Antalya - Ordu maçı başladı.

Geri
Üst Alt