Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Grosicki,Olcan birini rotasyon için almak zorundayız..Tabiki ŞL'de oynayacak seviyede değilller. Yerli kalitemiz çok kötü..Ozan, olcandan bencede iyi ama onu almak olcana göre daha zor olur.

Bu arada maç bitti.Antepliler yönetimi protesto ediyorda, önce siz stadyumu doldurun. 2 tl ve 5 tl bilet fiyatları olmasına rağmen stad boş, o fiyatlar orduda olsa üst üste otururuz..

Olcan icin fazla zorlamayın kendinizi.Olmaz o is.

Olcan bence bizim takımda rotasyonda iş yapar yedek olarak ben tarz olarak Uğur Boral'a benzetiyorum.Oyun içinde parlayıp çabuk sönüyor ,yani biraz pır pır.Ama şutları ortalamanın biraz üzerinde,tekniği vasatın üstü,hız ve süratlenme fena değil,yaş durumu müsait,oyun içi zekası ise kötü bence genelde.Tabi yine de en azından o mevkide onun 2 alt seviyesi olan Aydın Yılmaz'ı görmek yerine Olcan Adın'ı görmek çok kötü olmaz yani.Kısaca şartlar uygun olursa, 1.5-2 Milyon Euro+Aydın Yılmaz gibi mesela ki ederi de odur, alınabilir bir isim ama büyük ihtimal en az 3.5-5 Milyon Euro arası bir fiyat çekeceklerdir ve o fiyata asla değmez.

Olcan büyük takım futbolcusu değil. Bize gelsin Aydın'dan bir farkı olmaz.

Bu tarz adamların segmenti küçük takımlarda parlar, büyük takımlarda söner segmentidir.

Olcan'dan hiç birşey olmaz.

Ozan İpek bile daha iyi Olcan'dan.

bu büyük takım oyuncusu, küçük takım oyuncusu olayını nerden anlıyorsunuz? bu işin püf noktası nedir? alnında falan mı yazıyor 'bu adam küçük takım topçusudur' diye?

bu büyük takım oyuncusu, küçük takım oyuncusu olayını nerden anlıyorsunuz? bu işin püf noktası nedir? alnında falan mı yazıyor 'bu adam küçük takım topçusudur' diye?

6-7 maçını izleyince anlaşılıyor. Tıpkı Culio ve Stancu'nun da küçük takım oyuncuları olduğu gibi.

Olcan bence bizim takımda rotasyonda iş yapar yedek olarak ben tarz olarak Uğur Boral'a benzetiyorum.Oyun içinde parlayıp çabuk sönüyor ,yani biraz pır pır.Ama şutları ortalamanın biraz üzerinde,tekniği vasatın üstü,hız ve süratlenme fena değil,yaş durumu müsait,oyun içi zekası ise kötü bence genelde.Tabi yine de en azından o mevkide onun 2 alt seviyesi olan Aydın Yılmaz'ı görmek yerine Olcan Adın'ı görmek çok kötü olmaz yani.Kısaca şartlar uygun olursa, 1.5-2 Milyon Euro+Aydın Yılmaz gibi mesela ki ederi de odur, alınabilir bir isim ama büyük ihtimal en az 3.5-5 Milyon Euro arası bir fiyat çekeceklerdir ve o fiyata asla değmez.

bence o fiyata değer Riera ya da 5 civarında verdik yıllık da 3 milyon euro veriyoruz Rieraya ( Elano ile aynı parayı alıyor neredeyse). Riera'ya vereceğimize Olcan'a verseydik 5 milyon euro yıllık da 1 milyona 1.5 milyona anca oynardı Olcan çok daha iyi bir kanat oyuncumuz olurdu. Sol kanat dışında forvet arkası da oynayabilmesi de önemli bir + bence. Kalitesini geçtim aldığı para çok çok yüksek Riera'nın nasıl bu kadar para verdik anlamıyorum bir türlü

Olcan gibi adamlara ihtiyaç var. Biz demiyoruz ki gelsin takımda 11 oynasın bütün yük onun üstünde olsun. Rotasyon adamı işte.

Bursaspor 11'i Bursaspor: Carsonn, Serdar Aziz, Ömer, Vederson, Basser, N'Diaye, Ozan, Adem , İ.Haktan, Turgay, Sestak

Samsunspor 11'i: Ahmet, Fink, M.Sarp, Kemal, Ergün, Aristide Bance, Murat, Adem, Dominguez, Simon Zenke

Şu banceyi ben hiç oynatmam.Takımı yavaşlatıyor aslında deplasmanlarda ekiko , zenke birlikte oynatırım.Sarpta onbirde..

Samsun bugün kazanırsa bana sürpriz olur. Haftayada Antalya ile çok krtik maçları var.

Petkovic ya tamam ya devam diyecek.İnşallah Samsunspor yenilirde Petkovic'ten kurtuluruz[Samsunluyum :D]

Abdullah Avcı ve yardımcıları Bursaspor-Samsunspor maçını izliyor.

Tugay elle pas verdi. Sestakda golü attı. Daha sonra yoğun itirazlar oldu. Hakem Turgaya sordu, Tugayda elle aldım dedi Golü iptal etti.

Bu seferde turgay itiraz ediyor. Niye iptal ediyorsun falan diyor.Belkide sarıya itiraz etmiştir.Onuda TFF iptal eder..

Ertuğrul Sağlamda , Turgaya soruyor..Elle temasın varmı diyor. Oda evet diyor.

Hakem şuan Bursa yensin diye dua ediyordur. Yinede çok eleştiri alır.

Orduspor-0 Mersin-1 Gol Nobre dk63

Maçı 1-0 kazandı Mersin.

Es-Es 2-0 A.Gücü

İBB 2-1 G.Antep

Murat Duruer biraz önce şurdan golü kaçırdı :D

s93u.jpg

Geri
Üst Alt