Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Holmen vurdu direkten döndü.

Direkten döndü :D

Volkan Babacan'da çıktı diye eli havada izliyor mal ya :)

valal son 30dkdır izliyom müthiş bi maç oldu.bu ibb bjk defansını madara eder.eğer son 20 dk daki gibi oynarlarsa

Şu top gol olsaydı ne komik olurdu.

Volkan eli havada auta çıkıyor diye. :o

Son 20 saniye.

Bitti maç. 3-2

Kayseri gerçekten gurbetçileri topladı ve hiçbiri fos cıkmadı iyi oynuyo aldıkları oyuncular.Şişmanoğlu diye biri var oda iyi bi oyuncu.

Tühh be iyi olurdu İBB alsaydı 1 puan.

Zemin berbat, bizim zeminimizde boyle olmamasi icin. Ciddi bakima ihtiyac var.

Ali reyiz :tiphat: Volkan'la, Sezer'le değil; bu adamla uğraşılması lazım arkadaş. Dilimizde tüy bitti önere önere.

Saha mükemmeldi bizim saha neden böyle halı gibi değil daha oturmadı ondan sanırım birde aydınlatma mükemmel sahası TT arenadan daha iyi geldi bana yemyeşil

İlk maçlar itibariyle bakarsak, Amrabat bizim transferlerden daha iyi. 27 yaşındaki Culio'ya 2 milyon € verdik, 23 yaşındaki Stancu'ya 5 milyon € verdik. Amrabat ikisinden de iyi, ikisinden de fazla potansiyelli. 23 yaşında ve sadece 1.1 milyon €. Kim doğru yapıyor, kim yanlış yapıyor?

Amrabat geçtiğimiz yaz benim önerdiğim adamlardan birisiydi.

İlk maçlar itibariyle bakarsak, Amrabat bizim transferlerden daha iyi. 27 yaşındaki Culio'ya 2 milyon € verdik, 23 yaşındaki Stancu'ya 5 milyon € verdik. Amrabat ikisinden de iyi, ikisinden de fazla potansiyelli. 23 yaşında ve sadece 1.1 milyon €. Kim doğru yapıyor, kim yanlış yapıyor?

Amrabat geçtiğimiz yaz benim önerdiğim adamlardan birisiydi.

Gollerden gordugum kadariyla iyi kumas.

Rakip defans bugun zayifti. Amrabat teknigi iyi, guclu ve hizli. Buna lafim yok, ama bu cocugu uzun zamandan beri takip ediyorum. Bir PSV-Metallist macina baksaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz. Ha, belki Kayseri'de kendini gelistirebilir. PSV'de cok yedek kaldi. VVV Venlo'da mukemmeldi, ama cok basit top kaybeden bir oyuncu. Bu yonunu daha cok goreceksiniz.

Amrabat sağ kanatta çok etkiliydi. Yanlız pas verme konusunda biraz bencil gibi geldi bana.

Ali Güzeldal ne asist yapmış öyle ya. Sağ ayak dışıyla müthiş bir top atmış Gökhan Ünal'a.

Geri
Üst Alt