Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Ankaragücü 5 - 3 Bucaspor maç bitti

19 oranı kaçırdım. :/

Oh valla. Bu maci Bucaspor kazansaydi %60 düserdik valla. Iyi oldu. Ama Bucaspor bizden iyi takim :D

Hep beraber Bucaspor'a güle güle diyoruz,haydi arkadaşlar :)

Küme muhabbetleri bırakalım..Malzeme olmasın..Gelecek sene hesaplarını yapabiliriz:)

Ne kumesi ya ? Gercekten Buca macini Galatasaray kume duser mi dusmez mi diye izleyenler mi var ???O kadar da degil . Evet kotuyuz reziliz beteriz mahvolduk ama yok olmadik . Sayin Aysal'in dedigi gibi kullerimizden dogacagiz . Ben pesimistimdir ama bu kadar da abartmiyalim . Her seyi gectim GS ligden cekiliyorum dese izin vermezler Turkiye o kadar da asmadi bazi seyleri . Kendimizle dalga gecmemiz bence hic hos bir sey degil . Acikcasi ben de Buca macini izleyenlerdenim fakat bu futbol sevgimden kaynaklaniyor . Kasimpasa Buca Konya kume dusmeyi garantileyen takimlar Galatasaray ve kume kelimeleri GS taraftarlarinca bi araya getirilmemelidir ...

Sağol Ankaragücü.

Kasımpaşa yenecek gibi gözüküyor Sivas'ı.

Sivas fark atar . 4-6 gol arasi beklentim var .

insallah kasimpasa dagitir bu fener yalakasi sivasi ki pasa yensinki bucanin ümidi olsun fener macina asilsin.

stsl değil ama yeni malatyam küllerinden doğdu resmen. ilk yarı düşeceğimize kesin gözle bakılırken şimdi playofflara kalıyoruz. adım adım bankasyaya

stsl değil ama yeni malatyam küllerinden doğdu resmen. ilk yarı düşeceğimize kesin gözle bakılırken şimdi playofflara kalıyoruz. adım adım bankasyaya

Aynen kardeş. Ben de Malatya'lıyım.

Geri
Üst Alt