Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Samsunspor'umun maçından yeni geldim.Çok zevkli bir maçtı.İlk yarı biz iyi oynadık ikinci yarı Gençlerbirliği iyi oynadı.3 puanla başlamamız iyi oldu.Tebrikler Samsunspor..

Maçın özetini izledim. Kaleciniz berbat. Derhal kovun. :D

Mert Nobre 1-0 öndeyiz:)

Nobreeeeeeee süper süper bir gol attı 2-0:)

2-0 oluyor... Yine nobre :D :D

fener ordu 0 bizim maçta 2 biterse 485 lira geliyor hade bakalım :asd:

ne provokesi , seninle tartismak isteyen mi var, asil sen mesajlarimi alinti yapip durmasan, cok sevinirim.

utanmadan birde bunu yazdin, saka gibisin.

salman nedir bu sende ki öfke anlamis degilim, hala fifa olayinda misin sen yoksa? beni gördügün yerde ates barut misali patliyorsun hemen, biraz sakin ol dostum. Gerginlige ne gerek var..

salman nedir bu sende ki öfke anlamis degilim, hala fifa olayinda misin sen yoksa? beni gördügün yerde ates barut misali patliyorsun hemen, biraz sakin ol dostum. Gerginlige ne gerek var..

ne fifa olayi yahu, senin kim oldugunu ortaya cikti, sadece ben degil, bir kac arkadas daha var sokt aolan.

Serdar Özkan attı 1-2

ne fifa olayi yahu, senin kim oldugunu ortaya cikti, sadece ben degil, bir kac arkadas daha var sokt aolan.

ey be salman, gelmissin 23 yasina, hala cocuk isleriyle ugrasiyon. Neyse, ön yargiliysan hic konusmayalim daha iyi, ama FIFA 12'de ifadeni öyle de böyle de alacagim, hic kacmana gerek yok :)

Saygilar..

Geri
Üst Alt