Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

yasin mükemmel bir gol atti 90a asti.

G'Birligi - Ordu 1-1

Gençlerbirligi 3-1 Ordu

Antalya 1-0 A.Gücü

Maç sonucu.

Ordunun yavas yavas havasi sonuyor.. 2-3 galibiyet alinca bir taraflari kalkmisti zaten.. Haftaya da biz yendik mi kendine gelemezler...

Ordu'da 2 adam var bizden giden, gerisi hikaye.

Antalya'nın kazanması iyi oldu.

Eskisehir'i de Skibbe başında bulunduğu sürece desteklerim ve iyi de gidiyorlar.

Sivas&Antep gibi takımlar umarım başarısız olurlar.

Ordu son 5 maçını kaybetti 17 puanda şuan.Tehlike çanları çalıyor.

Mersin : Sehic, İbrahim, Çağdaş, Erhan, Zurita, Ben Yahia, Hasan, Hakan, Nduka, Moritz, Nobre

Samsunspor: Ertuğrul,Adem,Kemal,Akaki,Bahia,Ergün,Murat,Fink,Hakan Arslan,Ekigho,Bance

Bu Petkovic beni deli edecek resmen 5-3-2 çıkıyor Samsunspor.Mersin rahat kazanacak bence.Petkovic yollamadılar gitti yazıklar olsun Samsun yönetimine :mad:

Eğer bir takım ligde 9 deplasmanda 1 gol attıysa bu takımın maç kazanmasını beklemeyeceksin zaten.

Ordulu olarak deli oldum..Metin hoca yüzünden bu duruma geldik. Yedeklere forvet oyuncusu almıyor.

Tekke beyinsizmi ? Ofsayt rekoru kırdı. Adam hiç çevre kontrolü yapmazmı? Bodoslama ceza sahasına giriyor.

Kaç haftadır Ordu samsvunması ile övünüyorduk.. 2 maçtır savunma dökülüyorlar. Zar zor 1 gol atıyorlar artık onuda koruyamıyorlar. Sivas maçında 7 dakika içinde 2 Gol, Gençler maçında 12 dakika içinde 2 gol yediler.

En sonunda savunmalarıda dağıldı. Takım şuanda dibe vurdu.. Kangren yayılıyor.. Hala kesip atmıyorlar.

Ulan hiçmi elinizde forvet yok. İbrahim Şahin'e bile razıyım. İnat inat nereye kadar !

Takımda en haretketli oyuncu Apo onu çıkarıyor yerine Tobiası sokuyor. Apo olmasa pozsiyonda bulamazlardı. Ayrıca bu takıma duran top değil kanat varyasyonu çalıştırılması lazım.

Fatih'in ramazana kızdığı pozisyonda sakatlandı haberi gelse sevinecektim o duruma getirdiler. Metin hoca ve Trbazon çetesi Orduyu esir aldı. Takımı sürekli takip eden bana hak verir.

Fatih Tekke bugün en az 6-7 ofsayta kaldı.

Orduspor'un havasi söndü , Hocanin sayesinde puanlar kaybediyorlar ayni sekilde Samsun 8 defans koyuyor arti kaleci , bance-ekhigo ne yapsin? adam gibi 4-5-1 oynatsana be adam ne kaybedersin ?? Mersinde sacma sapan kadroyla oynuyor 4 ön libero ile cikiyor genelde..

Beşiktaş attı.

1-0

Edit: Yanlış konuya atmısım ama olsun. :o

Eskisehir,Manisa,Trabzon'dan baska takim zorlamaz bizi. diger takimlar lesh.

Mersin 1 Samsun 0 gol Beto.

Yine hüsran Petkovic olduğu sürece hiçbir şey olmaz Samsunspor'dan.

Geri
Üst Alt