Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

mersinin yediği ilk gol facia, alda at demişler resmen, irdelenmeli:D

Bursa 90+3'te attı. Batalla. 1-0

bursa-mersin macının özetini kesinlikle tavsiye ederim.Mersinin kalecisi kaleci felan değil.Başka birşey bu adam :D:D ayrıca şöyle düşünelim: Mersin küme düşücek oynadıkları her maç 0-3 olarak yazılıcak.Kendi sahamızdaki mersin beraberliğide 2 puan bırakmıştık onuda geri alıcaz :)))

bursa-mersin macının özetini kesinlikle tavsiye ederim.Mersinin kalecisi kaleci felan değil.Başka birşey bu adam :D:D ayrıca şöyle düşünelim: Mersin küme düşücek oynadıkları her maç 0-3 olarak yazılıcak.Kendi sahamızdaki mersin beraberliğide 2 puan bırakmıştık onuda geri alıcaz :)))

mersin icin sike olayindaki olaylar ciddi mi?

bu arada bursanin kazanmasi iyi oldu, haftaya bjkye karsi oyniyormus bursa, gaz verir

gençler bir gol kaçırdı akıl almaz gerçekten bizim takımdan biri o golü kaçırsa küfürler kafirler havada uçuşurdu burada :D

Karabük Gençlerbirliği maçı nasıl gidiyor beyler Karabük öne geçmiş Gençlerbirliğinin kazanma şansı varmı nasıl oynuyor ? Gençlerbirliği kazansın istiyorum

Karabük'den nefret ediyorum. Yerler birazdan.

Tum atti.

Golün geleceği belliydi zaten 15 - 20 dakika göz attım maça Gençlerbirliği baya bastırıyor. Karabükspor tipik Bülent Korkmaz takımı işte golü attıktan sonra geriye yaslandılar hemen Gençlerbirliği kazanacak gibi

efsaneyi kovarlar yakında maleseff t.d kabiliyeti yok

Geri
Üst Alt