Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Oktay attı 2-1 oldu

Ersun geldiği an eskişehir düşüşe geçer diye yazmıştım. Kamara gibi adamı yedke bırakmış.

Penaltı Es-Es

Kaçırdı kamara

Haydi Maça programında Aysun diye bir kız var , kaç haftadır tahmin bölümünde fenerbahce için 3 - 4 gol atar diyor Galatasaray için ise berabere veya yenilir diyor.

Az öncede Galatasaray- Kasimpasa için içimden 0 veya Kasımpaşa yener sesi geliyor dedi , orada oturan diğer yorumcuda senin içinden değil gönlünden geliyor galiba dedi

Facebook gruplarına girin lafı sokun.Kızın Face adreside var.

İlahi adelet kaçırdılar. bence penaltı yoktu..Batuhan çok kolay yere attı.. Yanlız Kamaraya yapılan penaltı idi..

Kırmızı kart Veysel, iyi oldu haftaya bize karşı yok :D

Hakemin ayarı bozuldu.Olan penaltıyı vermedi. Olmayan penaltıyı verdi. Eskişehir kaçırdı. Ayrıca kırmızı ağır sayılabilir. Hüseyin Göcek Fifa hakemliğini yapamıyor.

Kırmızı doğru karar penaltı da doğru karar bence.

birilerinin es es e çelme takması gerekirdi zaten

skibbe varken es es in kazanmasini istiyordum ama o gittikten sonra kaybetmelerine cok seviniyorum haftaya da biz yenelim daha beter olsunlar

Stadyum'dan eve döndüm ve hala yüzüm gülüyor. Sağolasın Gençlerim! Anadolu takımlarının hepsine sempati duyarım, başarılı olmalarını isterim ama Eskişehirspor'a nedense bir türlü o gözle bakamıyorum. Hep itici geliyorlar bana. Kendilerini birşey sanıp Ankara'ya da düşman ettiler takımlarını, bugün Maratonumuzda bir çok Ankaragüçlü dostumuz da vardı eski dost yeni düşmanları Es-Es'e karşı seslerini duyurabilmek için.

Ergün Teber hakkında 1-2 şey söylemeden de geçemeyeceğim. Çok kötü ve gereksiz bir transfer gözüyle bakıyor(d)um kendisine. Bugün ikinci yarıda ofansif çabaları 2. golü getirdi ve Eskişehir sağ kanadını çok yordu. Ama defansif olarak hala çok eksikleri var ve yaptırdığı o penaltı (öncesindeki saçma hatayla birlikte) yine "tamam yahu normal olan Ergün bu zaten!" şeklinde homurdanmamıza sebep oldu. Herhalde kaçan o penaltı en çok onu rahatlatmıştır. Biz de derin bir oh çektik, kritik bir dönemeçten 3 puanla döndük. Hedefimiz 5-8 playoff'u...

dede super adam ya, keske alsak, 3 yil oynar

ne gol atmis gene

Orduspor 11'i :Fevzi - Abdurrahman - Garcia - Yalçın - Selçuk - Onur - Ali - Hakan - Ribeiro - Culio - Stancu.

Sivas'ta ne güzel kar yağıyor :) Bunlarda alttan ısıtma vardı ama hiç etki etmiyor heralde karlarla kaplanmış çim.

Kadir İnanır Ordu maçında tribündeydi.

Sivas 2-0 Ankaragücü

Eneramo, Grosicki

Geri
Üst Alt