Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

sivası tutana aşk olsun

beyler mutlaka sivas-kayseri birde manisa-eses macin özetlere bakin ligtv.com.tr de.

kayserisporun kalecisi navaro inanilmaz kurtarislar yapmis.

ivesha inanilmaz bir gol yemis.

troisi inanilmaz bir gol atmis.

manisasporda bize karsida sonradan girip az daha gol atiyodu hani bi cocuk, ismini hatirlamiyorum simdi, o da (oydu yanlis görmdiysem) cok sIk gol atmis.

saha, zeminler berbat ama yinede cok güzel maclar oynanmis gibi

navarro çok beğendiğim bir kaleci o fener maçında bile dört dörtlük oynamıştı o gol dışında... musleradan sonra en iyi kaleci bence

penaltıyıda kaçırdılar 1-4

Yeter Sivas daha kaç tane atcan

mersin cok tuhaf bir takim,gecen haftaki oyun disiplininden eser yok,arka tarafi inanilmaz aciklar verdiler,buna ragmen cok pozisyon buldular birde penalti kacirdilar,penaltida bana göre penalti degildi,bu ligde bizim ne pozisyonlarimiza penalti calinmazken buna penalti diyemiyorum.Nurulag saglamla yollari ayirsalar iyi olacak,artik bu tür cag disi futbol oynatan hocalardan kurtulmak lazim,büyük maclara takimini hazirliyan ama futbol adina takimina hicbir sey katamiyan hoca.Mersin sene sonu yeni bir yapilanmaya gitmeli yeni bir teknik heyet,defansa iyi takviyelerle iyi yere gelebilirler.

Sivassporda tas gibi takim olmus,play-off giremiyecek cünkü oda muhtelemen ceza yiyecek,ceza yemiyecek olsaydi sivas play-off baya is yapardi...Bugün fenerbahce yenilse sivassporun fenerle puan farki 7,haftayada puan kaybedebilir fenerbahce karabükte puan farki biranda 4 inebilir ve kadiköydeki maca kafa kafaya gelmek icin bile cikabilirler,keza genclerbirliginin puani kazanirsa 43 olacak.

şu siwas keske zamanında wermeseydi şampiyonlu ßesiktasa

Genclerbirligi bugün kazanirsa 43 puan yapacak,yasin,soner,hursit,tum,aykut,ramazan perfonmanslari cok etkili özelikle sol acikta oynayan yasini cok begeniyorum,her mac pozisyon yaratiyor almanya alt yapisi var sanirim gurbetciymis oda,takip edin bugünde gol atabilir oynatilirsa.

Genclerbirligi cok iyi takim ama genis kadrolari yok,play-off kalirlarsa isleri zor,sivasspor cok daha genis kadrosu var sonradan soktugu veya sakatlik cezalidada oynaticagi daha tecrubeli oyunculari var,play-off cezalar verilmeden önce bence yukaridaki 4lü tablo cok degisik olacak gittikce puan farki kapanir alttakilerle,eskisehir hoca degistirmeseydi bence onlar buranin bir numarali adayiydi hatta suan 43 puani felan olabilirdi ama malesef ersun yanalla dibe vurdular dagildilar toparlanmalarida zor gibi,play-off fenerbahce-besiktas-trabzon-genclerbirligi-sivasspor arasinda gecicegini düsünüyorum.

Bugün fener kaybederse besiktas ve haftaya karabüge play-off kadar her takim kalabilir psikolojik olarak cünkü daha cok puan kaybeder besiktas ve fenerbahce gibi takimlar...

bitti 1-5 o yok Namik Zengin bu macida bilmis ;)

Sivas harbiden taş gibi takım oldu.

Mersin İ.Y 8 maçta 7 mağlubiyet almış 1 galibiyet oda Beşiktaş'a karşı :D 2 hafta sonra yıkarız biz bunları.

Sivas çok iyi gerçekten. Maça bakıyorduk Meydan'da 1-0 iken girdim maça 3-4 pozisyon buldu Mersin. Arkadaşlar çık git yiyecez dediler. Çıktım Sivas coşmuş:)

Erman ligin en iyi türk kanat oyuncularından şu an bizim kadroda olsa as oynar.

sivasa yazik olacak ceza yicekler, ama diger yandan belki küme düsmekten kurtulurlar bu puanlar yüzünden...

Geri
Üst Alt