Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Zec attı Gençler 3-2 yaptı 90+1

kabze-stancu

javito-culio

fena kadro degil.

hjahahaha hurmaspor oynatın lan amrabatı :)

Ordu aldi 1 puanı, Genclerin yenmesi kötü oldu puan farkını acıyorduk iyice cünkü

hurmaların morali iyice bozulsun bu lig onlara haram haftayada biz çakalım

gencler-sivas düsüse gecse playoffta büyükler olmali.. bunu bizzat ben istiyorum. tokatlayalim.

kayseri bize bu manteliteyle cikarsa gol krali cikaririz macta tarihi fark olur,böyle evlere senlik bir defans hatti olmamali kayseride sota malesef iyi bir teknik direktör degil,sacma sapan yenildiler amatörce iki kez yenik duruma düsüyorsun ama hala suursuzca rakibin üstüne gidiyorsun cezayi keserler adama.

Kayseri 2-3 G.Birliği maç bitti.

kayserinin defans felan yok,bekler gidiyor ama dönemiyor hucum hatlari cok iyi ama arkasi resmen evlere senlik,fakat teknik direktörleride bana göre teknik direktör degil,iki senedir o kadar amatör hatalar yapiyorki sota ile olmayacak cok belli,haftaya kovdururuz sotayi kümeye dogruda itekleriz söyle 6-7 lik bir galibiyetle kayseri felan kalmaz,benim seyrettigim kayseri ligde zor puan alir,özelikle zorluk derecesi yüksek maclarda fikstürlerini bilmiyorum ama bos takimlarla oynamalari lazim,bunlar besiktasi nasil yenmis inanilicak gibi degil,muhtelemen 10 kisi kaldigindandir tam izleyemedim o maci fakat arenada darma duman edecegiz kayseriyi göreceksiniz.

FT Mersin 1 - 5 Sivasspor

FT Bursaspor 0 - 0 Orduspor

FT Kayserispor 2 - 3 Genclerbirligi

Geri
Üst Alt