Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

adamlarin sadece kenar oyunculari iyi. troisi,sefa,amrabat,biseswar hangisi yedek hangisi as belli degil. birini bize versen direkt 11 oynatir FT. okadar yani.

Kayseri yenilir yenilir gelir bize Bursa gibi aslan kesilir.Hurma galibiyet için prim sözü verir.

Şu Kayseri'ye 4-5 tane sallayacaksın ki tüm sinirimiz stresimiz geçsin.

Sivasspor'daki Erman Kılıç yıllardır iyi oynuyor ve çok istikrarlı adam ama büyük takımlara transfer olamıyor.

Haftanın topcusu Erman beyler adam a z dırıcı almıs:)

erman degilde, eneramo cok sasirtti beni, hic beklemiyordum bu cikisi, kazmanin teki olarak görüyordum

erman degilde, eneramo cok sasirtti beni, hic beklemiyordum bu cikisi, kazmanin teki olarak görüyordum

FM'de çok iyiydi:) Ancak yakından adamda bir göbek var bildiğin kahvelere gelen emekli eski delikanlılar gibi. Nasıl futbolcu olmuş diyorsun görünce göbeği:)

scoutgs önerisi eneramo ordan duymustum ismini:)

FM'de çok iyiydi:) Ancak yakından adamda bir göbek var bildiğin kahvelere gelen emekli eski delikanlılar gibi. Nasıl futbolcu olmuş diyorsun görünce göbeği:)

kayseri macinda benimde dikkatimi cekti, yok la, ya bende, yada ligtv kamerasinda bir sorun vardir dedim, hamile gibi anasini satayim.

ama adam golleri atiyor, birde 2 gol atiyorsa, 4 net golü de kaciriyor, yani birsürü pozisyona giriyor.

yasi 26 sanirim, iyi valla

bülent kaptan emenikeden iyi dediginde, ben gülmüstüm, emenikeden iyi demedi, teknik olarak emenikeden daha iyi dedi.

Eskişehirde zemin yine kötü buz tutmuş. Sıcaklık -15 civarı, Yeni Tff şikeden sonra, ilk işi stadyumlara toprak altı ısıtma zorunluluğu getirmelidir. Futbolun gelişmesini istiyorsak bunlar şart..

2h39m.jpg

Başladı Eses-İBB.

Zemin gerçekten berbat, koşamıyolar bile.

Kamara çok güzel attı.

Eses-1 İBB-0

Tello %99'luk golü kaçırdı.

Es-Es neleri kaçırıyor yahu...

Geri
Üst Alt