Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Cevap: Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

herkes ile iyi gecinirsen problem yasamazsin. hickimse sebepsiz yere birine saldirmaz (alkollü ise ve hastaligi varsa tabi isler degisir).

Her an Hayri abi dalabilir buralara dikkatli ol derim. :D

ben hayri abiyi tekme tokat döverim, benim sol kolum hayrinin bacagindan kalindir

Hiç bir takımın başarısını tek oyuncuya bağlayamazsınız.

Karabük sag kanat ile sol bek alirsa seneye baya iddiali olur gibime geliyor.

Yedek kadroyu kurmak pek zor olmaz , Süper Ligden düsen 2 takim olacak sonucta yagmalarsin oradan.

Seneye Karabük'e güveniyorum. 7-8 milyon bütceleri var saglam transferler yaparlar.

birde Genclerbirligi'nden transfer atagi bekliyorum, onlarinda hayvan gibi bir bütcesi var. Pektemek ile Orhan'dan toplam 7,5 milyon geldi ve bu parayi transfere yatirmadilar. Fuat Hoca'nin istediklerini yaparlarsa uzun bir süreden sonra düzenli bir Genclerbirligi izleyebiliriz.

bu takimlarin disinda öyle iyi bütcesi olan takim yok. muhtemelen takimdan takima dolasan futbolcularla gececek transfer dönemi.

Sota Arveladze bu sene cok basarisiz oldu. Biraz daha cabalasa düsebilirdi Kayseri.

Türk futbolcularla Porto´luk taslarsan böyle cuvallarsin yani :)

karabuk aslinda bu lige yakismiyor ama iste bulent üstad yuzunden kalmasini istedim ligde.

bulent hoca gelmeden düssün cok istiyordum

Sota Arveladze bu sene cok basarisiz oldu. Biraz daha cabalasa düsebilirdi Kayseri.

Türk futbolcularla Porto´luk taslarsan böyle cuvallarsin yani :)

ha birde bu Kayseri var tabiki , FM-Fifa-PES'ten gördükleri adamlari transfer ediyorlar sanirim. israrla genc oyuncular transfer ediyorlar tonla sonra kapiyi 5 milyondan aciyorlar.

ve ne ilginctirki her sene bir oyuncu parliyor. Gökhan Ünal - 6 milyona sattilar , Mehmet Topuz 10 milyon , Aleksandr 3 milyon , Serdar 4,5 milyon

25 milyon elde etmisler su oyunculardan adam gibi harcama yapsalardi simdi Kayseri zirveye oynardi.

alex olmazsa fener olmaz

Pff Serhan saçma sapan yorum yapıyorsun bir de gelip artistliğe girişiyorsun en çok katkı sağlayan oyuncu olmakla takımın her şeyi olmak arasında kalın bir çizgi var bunu göremeyen adama bunu göstermek için muhattap olacak değilim.

ok

Ama abarttiniz bu alexi ya,alex dediginiz adam dünyada hic bir ligte tutunamaz.

Bizim Ligtede fb den baska hic bir takimda oyniyamaz,alex in o "muhtesem" hareketlerinde siz hic 3 metreden daha yakin rakip oyuncu gördünüzmü?

Türkiyede aziz ve basin sisirdi bu adami ve bir yesil saha dokunulmazligi saglandi.

Bizim Ligtede fb den baska hic bir takimda oyniyamaz,alex in o "muhtesem" hareketlerinde siz hic 3 metreden daha yakin rakip oyuncu gördünüzmü?

Türkiyede aziz ve basin sisirdi bu adami ve bir yesil saha dokunulmazligi saglandi.

aynen. Alex alex alex diyorlar muhtesem isler yapti diyorlar derbide ortada yok (2-2 biten mac) bir kere sansla önüne düstü top vurdu gol , okadar. Sonra Alex'i gören olmadi.

TS macinda sakatlandi, ciktida ne oldu. Alex'i yine duyan yoktu. sadece bir kez karsi karsiya kaldi o topta direkte patladi.

Burak'i kötüleyip Alex'e tapanlar var.

Hicbir özelligi yok aslinda.

Ama nedense her hafta bir sekilde atiyor adam.

0-4 Kayseri

Biseswar

tahmindede böyle vermistim bitsin la böyle :D

kayserili oyuncular dün ankarayı karış karış geziyodu adamlar 4 yaptı :D ayıp

iyide maç türkiye liginde oynancak.

Geri
Üst Alt