Spor Toto Yerliler - Yabancılar Karma Maçı

Enes Ozturk

Sarı Üye
Arkadaşlar, ben küçüktüm, 2005-2006'da galiba bir maç olmuştu. Turkcell Super Lig'de oynayan yerliler ve yabancilar mac yapmisti, macta 7-7 bitmisti galiba.

Simdi de oyle bir mac ayarlansa fena olmaz mi ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaş sandım ödül puanıymış

:D yerlilerimiz rezil olacak eline ne geçecek renktaş

11 yabancı aynı anda ilk 11'de... Kaçın kaçın....

Ben de katılmıyor değilim . Güzel , zevkli bir maç olur . All-Star gibi olur işte .

Arkadaşlar, ben küçüktüm, 2005-2006'da galiba bir maç olmuştu. Turkcell Super Lig'de oynayan yerliler ve yabancilar mac yapmisti, macta 7-7 bitmisti galiba.

2005 2006 da böyle bişey oldu mu hatırlamıyorum ama 90ların sonunda böyle bişey yapılmıştı Hagi'li,Taffarel'li yabancılar bi tarafta (Tafi maçta atılmıştı) başını bizim yerlilerin çektiği Türkler diğer taraftaydı. Ozamanlar en geç aralık gibi takımlarımız için Avrupa maçları bittiğinden dolayı (gerçi şimdide farkımız yok) ve herkes herkesle şimdiki kadar küs,kavgalı,kinli olmadığı için ara ara yardım amaçlı eğlence amaçlı yapılabiliyordu. İyiydi o günler hatta ozamanki yaşlarımızda büyüleyici geliyordu.

edit. Aziz geldi herşey çok değişti.

27779.jpg

kavga çıkar statta bizim ülke insanı zevk almaz öyle bir maçtan

Şimdi düşündüm de yabancılar, yerlileri bi yalan etse. Birilerine mesajda olur belki

Yabancilar yerlileri yerle bir eder.

Boşversene.

Hangi maçtan zevk alıyoruz. Leş futbol oynanan, maçları leş yönetilen ülkemizde bununlamı kafa dağıtacağız? Oraya fenerli taraftarlarda gelecek. Drogba'ya, Eboue'ye, Zokora'ya muz uzatırlar sonra dünyaya birkez daha bizi rezil ederler. Tabi Emre karaktersizinide alacaklar kadroya. O ciddiye alacak maçı kedi şeysi kadar boyuyla dayılanacak hakemlere, rakiplere.. ırkçı şeyler söyleyecek.

Taraftar grupları bölüm bölüm yerlerde duracak ve 63. dk da birbirlerine girecekler. Vs.........

Şuan boşverelim, beceremezler.

muslera

eboue sivok alves telles

kuyt atiba melo malouda

sneijder

sow

onur

g.gönül semih egemen caner

g.töre veli selçuk olcan

oğuzhan

burak

Fena maç olmazdı :D

Yabancı karma hükmen yenik olmaması için wederson nobre gibi isimlerle oynamali :D

muslera

eboue sivok alves telles

kuyt atiba melo malouda

sneijder

sow

onur

g.gönül semih egemen caner

g.töre veli selçuk olcan

oğuzhan

burak

Fena maç olmazdı :D

Yabancıların TD'yi bağlarlar maça

Dany, Fornezzi, Tita falan çıkar yerliler kazanır sınır 3'e düşsün derler sonra. :D

Geri
Üst Alt