Spor Yaralanmaları Başlığı

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Bu konuda spor yaralanmaları ile ilgili vakalar, ünlü sporcu sakatlıkları , kişisel deneyimleriniz hakkında paylaşımlar yapılacaktır.

İlk paylaşım benden olsun o vakit ..

Cảnh bao cho ae nen tập đung quy trinh... - Nguyễn Trọng Hiền | Facebook

[FBV]609730832571567[/FBV]

15940327_609730819238235_3900278531868097037_n.jpg

Bir kere mahallede top oynarken düşüp kafamı yardıydım ve hastaneye götürmüşlerdi. Akşamına Corluka gibi sargıyla maça girip ota boka faul istemiştim. #tbt

tapatalk

Felç mi kalacak yoksa düzelme şansı var mı
@Melih Peker

Muhtemelen spinal şoka girmiş , yoğun bakımdan çıktıysa yürüme şansını bırak hayatının kalanını altında bez hatta karın duvarında torba ile idame ettirmek zorunda kalabilir, çok ağır bir vaka ve acı bir durum.

Biraz da ders olsun diye paylaştım , vücudunuzun sınırlarını bilin diye..

Henrik Larsson Leg Break - YouTube

ilelebet kafami karistiran pozisyon
bu kadar kolay kiriliyosa bacagimizda celik alciynan oynamamiz gerekir
Aslında herşeyin fizik kuralları ve momentum ile açıklaması var , kemik yoğunluğu ve alınan darbenin açısı , yarattığı newton belirleyici oluyor.En kötü sakatlıklar traksiyon dediğimiz ayağın bir konumda sabit kalıp diğer uçtan basınca maruz kalması sonucu eğilerek kırılması, bazen açık kırığa bile sebep verebiliyor.

Muhtemelen spinal şoka girmiş , yoğun bakımdan çıktıysa yürüme şansını bırak hayatının kalanını altında bez hatta karın duvarında torba ile idame ettirmek zorunda kalabilir, çok ağır bir vaka ve acı bir durum.

Biraz da ders olsun diye paylaştım , vücudunuzun sınırlarını bilin diye..

Ben bu fitness manyaklarini anlamiyorum, manyak derken asiri sekilde hep daha fazlasini yapmaya calisanlari ve böylece de bokunu cikaranlari kast ediyorum.

Iyi güzel bir yere kadar ama kendini bu kadar zorlamanin tehlikeli olacagini düsünemiyorlar mi. Tabi bu videodaki adam ekstrem bir örnek.

merdivenden cikarken takildim ve kafami yardim foruma giremiyorum 40 gündür bu postu bu başlığa uygun gördüm

Geri
Üst Alt