GSC Haber Sportif AŞ Başkan Vekili Maruf Güneş: "Osimhen kararını Başakşehir maçından sonra bizimle paylaşacak"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Maruf Güneş: "Osimhen kararını Başakşehir maçından sonra bizimle paylaşacak. Burada kalmak istediğini duyduğumuzda bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Galatasaray çok büyük kulüp, biz kimi istersek alırız.

Osimhen'in kalma ihtimali bana göre %50'nin çok çok üstünde. Galatasaray Osimhen'i çok sevdi, Osimhen Galatasaray'ı çok sevdi. Bu ayrılığın olacağını düşünmüyorum. Umarım o da olumlu yanıt verirse bizimle kalacaktır, bu sene kalmazsa da bir sene sonra bize dönecektir."

Maruf Güneş: "Davinson Sanchez, Türkiye Kupası finali sonrası bana ‘Galatasaray Morata ve Osimhen’i kesin almalı’ dedi. Galatasaray çok büyük kulüp. Galatasaray kimi isterse alır ama oyuncuların da bizimle kalmak istemeleri lazım."

Maruf Güneş: “Sadece Osimhen’in değil, bütün futbolcuların sorunlarıyla ilgileniyoruz. Şu an futbolcular en sorunsuz dönemini yaşıyor. Futbolculara sorup teyit edebilirsiniz.

Galatasaray futbol ailesi çok güçlü bir pozisyonda. Sizlere çok teşekkür ediyoruz, bizleri çok konforlu yaşatıyorsunuz diyor futbolcular. Yaşıyorlar ki diyorlar. Biz şu an çok güçlü bir aileyiz.” (Eski Açık - Can Bedel)

Allahhhhhhhhhh kalırsa rakipler her gece ellerini semaya açıp merhamet dilesin

Bu sene kalmazsa seneye nasıl geliyor. Bu iş yapamadığınız transferlere benzemez ümitlendiriyorsunuz sürekli elinize yüzünüze bulaştırırsanız altında kalırsınız.

Kalacak adam neden Başakşehir maçını beklesin? Demek ki gideceğini söyleyecek ki, en azından lig'in tamamen bitmesini bekliyor, tat kaçmaması için.

Ben bu yöneticilerin kendi PR'larını yapmak için orada olduklarını düşünüyorum. Amaçları Galatasaray değil, gitme potansiyeli olan bir adam için %50'nin üstünde görüyormuş. Şunu yapıyoruz, bunu yapıyoruz; her türlü alırız, her türlü ederiz demek. Adam giderse milyonlarca taraftarın tepkisini alacaksın. Niye böyle bir negatif enerji üstüne çekiyorsun? Çok cahiller.

Bir yıl kiralık Araplara gidip parayı vurma planı mı var acaba , 1 yıl sonra dönecek ne demek

Sakın ha osimhen konusunda oynamayın taraftarla
hüsran olursa çok, çok ağır konuşuruz
kepazeliğe lüzum yok..!

Millete ümit verip durmayın MARUFFF

Bu şark kurnazları kalmayacağını gayet iyi biliyor, Osi gideceğini açıkladığında biz elimizden geleni yaptık parası bile hazırdı ama kalmak istemedi diyebilmek için.

Öyle bir hava yarattilar ki sanki osimhen kalmak istiyorum desin hemen yarin bonservisini alacagiz

Hadi osimhen’in yillik ücretini icardi de oldugu gibi ayarladik,napoli ile nasil anlasacagiz öyle bir iki günde olacak is degil bu

Geri
Üst Alt