Sportif Direktor Rolü İçin Eski Bir Dost Düşünülüyor

Aydın Aslan

Berlin Panteri

1575433290746.png

EK7TKDfXUAEV2L9

gozlukleri su sekilde bulundurursa kusura bakma direk hapise yollasinlar insani suc bu.

transfer konsultasyonu diyor eger olursa makul olur aldigimiz davar sayisi goz onunde bulundurulursa.

Ay hadi inşallah. Kurt bir direktör aradığımız hamle

##Hemen bir portekizli hoca##

bu haberi dün gece gördüm de adamı tanımadığım için mantıksız gelmişti. Meğer FT'nin dostu imiş. FT ile bir alakası olmasa gelemez zaten S.D filan. Hiç yoktan iyidir gelebilir. Abdürrahim filan uğraşmasın artık transfer ile.

önder özen bjkya iyi gelmişti. bu görevde miydi gerçi bilmiyorum

evet sportif direktördü.

ama bu dayı biraz yaşlı bu iş için. futbolcu izlemek istese maç izlerken hangi oyuncuyu takip ettiğini unutur gibi duruyor.

Adam hala barça gibi bir klube danışmanlık yapıyor.Oturup kendisi maç izlemiyordur yani :) pazarda böyle kuvvetli adamlarla her zaman 1 adım önde olursun.

Böyle profesyonel adamlara ihtiyaç var. Geçen sene devre arasında pato ve alanı mal bir menejerin kavgaya girmesi ile sonuçlanmadığı söylenmişti. İsim olarak kuvvetli insanlara ihtiyaç var.

Boyle adamlara karsiyim

Profesyonellik adi altinda komisyonlari götürüyorlar,hele birde Bizim ulkemizde sorgulanan arastirilan hic birsey yok rahatlikla soyarlar kulubu

Geri
Üst Alt