GSC Haber Sporting CP Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Eren Jacobs . Fark geliyor maalesef. Bjk rekoru kırmayalım başka bir şey istemiyorum.

Hoca kaleye niye kaleci koydun ki ya? Sol stopere sol bek, santrfora kanat koyduysan, kaleye de ilkay gündoğan'ı falan koyaydın bari. hazır elin değmişken...

Jacobs ya stopere koymanın faydası ne ya.

Geriden topla pasla çıkmaya faydası olur mu yok

Geride iyi pozisyon alır mı yok

Tek yapacağı şey arkaya kaçan adamı hızı ile yakalamak.

Lemina Osimhen singo yok fizik ve havada zayıflamışız

Adam bir de jacobsu stopere Ereni sol beke alıyor iyice zayıflıyorız havada ve fizikde

Manasız bir hamle

Bu arada yeni transferler kötü de çıkabilirler oynamak zorundalar sonuçta bu adamlar senin seçimin ile dahil oluyorlar. Barış'ın forvette deniz gül'den daha fazla iş yapma olasılığı yüzdesel olarak hiçte düşük değil yapabilir. Jakobs yeni elemandan daha iyi stoper oynayabilir eyvallah o zaman doğru düzgün tercih yapacaksın kardeşim. Yeni gelen kötü oynadığı zaman bak jakob'su oynatmasına eleştiri getirdiniz adamın bir bildiği vara dönmeyecek bu iş, onun övgüsünüde hoca yemecek. Ne güzel dünya her kapı canım hocamızın kurtulmasına yol açıyor müthiş bir planlama.

sol bekini stopere çekip her maç 10dk oynayan ereni 11e koymadığı senaryo her türlü daha iyidir.
Ezbere yorum. Nasılsa save game yapıp geçmişe dönme ve maçı bir de öyle oynama şansımız yok.

Abdulkerim sakat
Lemina sakat.
Yeni gelen herifin nasıl geldiğini bilmiyoruz ve stoper ikilisinde en önemli şeylerden birisi uyumdur, birbirini tanımaktır.

Yenilirsek Jacobs ve Eren mükemmel oynasa bile ben demiştim dersiniz.

Puan alırsak ballı Okan olur.

Mağlubiyet H.O.

Ulan Osi & Lemina olsaydı olmaz mıydı....

Takımdaki abiler uzulecekler diye akli gidiyor.

Devşirme topçu yarata yarata bir hal oldu şuursuz herif.

Olay leminanın olmaması değil ki bu adam zaten sakatlanıyordu.
Şuan açıklanan ilk 11 sarr olsa mesela ?
Kimse şikayet edermiydi bunlar apaçık takıma ihanet ettiler hepsi

Ağa elinde Deniz Gül var forvet adam iyi oynar kötü oynar barış ne alaka yav

Apo'nun sakatlığı mı varmış bu arada neden oynamıyormuş?

Geri
Üst Alt