GSC Haber Sporting CP Maçı Kamp Kadromuz Belli Oldu

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray, Sporting maçı kamp kadrosunu açıkladı.

❌ Victor Osimhen
❌ Mario Lemina
❌ Wilfried Singo

1788856298997.webp

Hadi osiyle lemina neysede Bu singoyu hiç mi teste kontrole sokmadılar. Adam 2 maçta 1 kesin sakat nasıl bir oyuncu ben anlamadım.

Adam 90 lakin devlet memuru gibi sırtını devlete yaslamış nasil olsa para geliyor keyfi gıcır

Bu Nhaga 2.Y oyuna girip Gol Atmalı Veya Asist yapmalı.Şampiyonlar Ligi'nde kendini gösterirse devre arasında 40 milyon Euro'luk teklif bile gelebilir.Brighton'a yakışabilir bence..

Bu Nhaga 2.Y oyuna girip Gol Atmalı Veya Asist yapmalı.Şampiyonlar Ligi'nde kendini gösterirse devre arasında 40 milyon Euro'luk teklif bile gelebilir.Brighton'a yakışabilir bence..
Adam Corum FK ya karsi dakika almiyor olm sampiyonlar liginde Okan verir mi buna sure

rüya mı görüyon :D, adam yanına pas atamıyor

23 kişilik maç kadrosuna yazılmak üzere 3’ü kaleci 21 kişi götürmüşüz. Yedek kulübesinde kaleci olmayan 8 oyuncu var ve yarısı (Berat, İlkay, Renato, Lesley) hocanın rotasyonda hiç düşünmediği oyuncular.

Her koşulda bu altyapıdan yetişen oyuncu işini çözmemiz gerekiyordu. Hiç yoktan üçüncü santrfor Erencan eklenebilirdi.

Adam Corum FK ya karsi dakika almiyor olm sampiyonlar liginde Okan verir mi buna sure
Belki Şampiyonlar Ligi'nde oynatır diye 😃 Takım'da satılabilecek potansiyelli oyunculardan.Şampiyonlar Ligi'nde az da olsa oynatılacak bence iyi 1 şekilde değerlendirilmeli..
rüya mı görüyon :D, adam yanına pas atamıyor
Kimler hangi Takımlar'a gitti.Şampiyonlar Ligi oyuncular için kendilerini gösterebilecek en iyi yer.Borussia Dortmund denemelik oyunculara 20-40 milyon Euro verip alıyo.Pl Takımları'nda balon oyuncu sayısı fazla.Nhaga da genç ve potansiyelli 1 futbolcu olarak alındı.Sen oynatmıyosan kiralayacaktın.Ben Şampiyonlar Ligi'nde az da olsa oynatılacağına inanıyom..

Benim bildigim Okan hoca böyle cikar:

-----------------Ugurcan---------------

Sallai-------Sanchez----Apo-------Jakobs

---------Torreira------Sara---------------

Yunus----------Batrakov-------------Leao

-----------------Baris--------------------

Belki Leao yerine Sane yapar ama bence hata olur. Leao solda cok iyi göründü gecen.
Baris yerine Deniz'i, Apo yerine El Chad'i tercih ederdim ama Okan hoca muhtemelen hic öyle düsünmüyor.

Baris

Benim bildigim Okan hoca böyle cikar:

-----------------Ugurcan---------------

Sallai-------Sanchez----Apo-------Jakobs

---------Torreira------Sara---------------

Yunus----------Batrakov-------------Leao

-----------------Baris--------------------

Belki Leao yerine Sane yapar ama bence hata olur. Leao solda cok iyi göründü gecen.
Baris yerine Deniz'i, Apo yerine El Chad'i tercih ederdim ama Okan hoca muhtemelen hic öyle düsünmüyor.

Baris
Bence leao 11 baslatmaz, daha hazir degiller / seviyemizin altindalar demecine dayanarak oyle dusunuyorum.

Sane batra yunus baslatio yorulan kimse sonradan leao.goruruz gibime geliyor

İlkay umarım güneş kremini, fotoğraf makinesini ve powerbank'ini unutmaz malum turistik geziye gidiyor.

Geri
Üst Alt