Üye Görüşü Sports Digitale Boykot Edilmelidir

Hey maşallah be. Destek mesajı attım bu arkadaşlara. Sd'yi hak ettiği çöplüğe göndereceğiz

Hesaplari kapanmistir....

fb paralel yapılanma örgütü yok edilmiştir

Bir tane bebeyi getirdiler, ne özelliği varsa baş tacı edip kendilerini imha ettiler.

Eskiden en azından belli bir tecrübesi olan adamlar yapardı bu işleri de batardı, çıkardı ayrı konu. Resmen ayağa düştü. Yağız kim oğlum şaka gibi. Dünkü b.k bile diyemiyorum, o kadar bebe.

Bir tane bebeyi getirdiler, ne özelliği varsa baş tacı edip kendilerini imha ettiler.

Eskiden en azından belli bir tecrübesi olan adamlar yapardı bu işleri de batardı, çıkardı ayrı konu. Resmen ayağa düştü. Yağız kim oğlum şaka gibi. Dünkü b.k bile diyemiyorum, o kadar bebe.
Bir tek o değil, youtube ile beraber önüne gelen futbol eleştirmeni oldu.

Bir tek o değil, youtube ile beraber önüne gelen futbol eleştirmeni oldu.
Eleştirmenlik ayrı bir konu, onu bir yere kadar anlarım en azından futbolu takip ediyordur, kendini geliştiriyordur, üzerine yorum yapıyordur. Öyle olsa neyse.

Bu çocuğun Ali Koç'tan ve birkaç tanıdığından transfer haberi, kulis söylentisi almak dışında bir numarası yok bildiğim. Eski futbolcu, hakem falan değil. Yorumcu değil, gazeteci zaten değil, gidip haber kovaladığı yok, herhangi bir ana akım medyada çalışmışlığı yok. Bir menajerlik yapmaya kalkmış galiba ya da kendini öyle zannetmiş o da olmamış. Ali Koç'un ya da bilmem kimin sözcüsü, uşağı olmak meziyet olarak görülüyor herhalde. Ben anlamadım olayını.

Eleştirmenlik ayrı bir konu, onu bir yere kadar anlarım en azından futbolu takip ediyordur, kendini geliştiriyordur, üzerine yorum yapıyordur. Öyle olsa neyse.

Bu çocuğun Ali Koç'tan ve birkaç tanıdığından transfer haberi, kulis söylentisi almak dışında bir numarası yok bildiğim. Eski futbolcu, hakem falan değil. Yorumcu değil, gazeteci zaten değil, gidip haber kovaladığı yok, herhangi bir ana akım medyada çalışmışlığı yok. Bi r menajerlik yapmaya kalkmış galiba ya da kendini öyle zannetmiş o da olmamış. Ali Koç'un ya da bilmem kimin sözcüsü, uşağı olmak meziyet olarak görülüyor herhalde. Ben anlamadım olayını.
Bunları beyaz gömlekli Haluk ve arkadaşı da söyleyip duruyor. Adamın hiç bir esprisi yok ama zannediyorum yatırımı o yapmış. O nedenle zart zurt ötüyor.

1-2 senedir YouTubeda türeyen futbol kanalları nasıl finansman sağlıyor anlamadım arka planda başka işler var bence YouTubedan bu kadar para kazanmak mümkün değil

Sağlam bitti adamlar. Fenerbahçe taraftarlığını çaktırmadan yapsalar yine hayatta kalabilirlerdi ama kendilerini akıllı sanıp kör göze parmak sokar gibi abartınca oluşum ellerine patladı. Beter olsunlar.
O Yağız denilen herifi aldıkları zaman bitti, sinan yılmaz ordayken gayet iyi programlari vardi fenerlilerde Galatasaraylilarda izliyordu.

Her zaman derim fenerli birinin yönettiği hiçbir yer başarılı olamaz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elon Musk’a boykota verdiği destek için teşekkür ederim.

Bu platformdan ayrılan değerli Galatasaray'lı dostlarımız Eski Açık adında kendi kanallarını açmış bulunmaktadırlar. Destek olmak isteyenler olabilir;

Bu kripto Fenerbahçe oluşumuna dönüşen platformu geçmeleri çok net bir mesaj olur medyaya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu kaşmer gs düşmanı menajer dostu adam bizim muhabirleri beş'e katlar/katlıyor bizim haberlerde.

ne kadar acı bir durum.

Geri
Üst Alt