- 26 Aralık 2008
- 9.244
- 10.684
- 2.468
Hey maşallah be. Destek mesajı attım bu arkadaşlara. Sd'yi hak ettiği çöplüğe göndereceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tek o değil, youtube ile beraber önüne gelen futbol eleştirmeni oldu.Bir tane bebeyi getirdiler, ne özelliği varsa baş tacı edip kendilerini imha ettiler.
Eskiden en azından belli bir tecrübesi olan adamlar yapardı bu işleri de batardı, çıkardı ayrı konu. Resmen ayağa düştü. Yağız kim oğlum şaka gibi. Dünkü b.k bile diyemiyorum, o kadar bebe.
Eleştirmenlik ayrı bir konu, onu bir yere kadar anlarım en azından futbolu takip ediyordur, kendini geliştiriyordur, üzerine yorum yapıyordur. Öyle olsa neyse.Bir tek o değil, youtube ile beraber önüne gelen futbol eleştirmeni oldu.
nasıl kapanmış hala youtubeda varHesaplari kapanmistir....
nasıl kapanmış hala youtubeda var
Bunları beyaz gömlekli Haluk ve arkadaşı da söyleyip duruyor. Adamın hiç bir esprisi yok ama zannediyorum yatırımı o yapmış. O nedenle zart zurt ötüyor.Eleştirmenlik ayrı bir konu, onu bir yere kadar anlarım en azından futbolu takip ediyordur, kendini geliştiriyordur, üzerine yorum yapıyordur. Öyle olsa neyse.
Bu çocuğun Ali Koç'tan ve birkaç tanıdığından transfer haberi, kulis söylentisi almak dışında bir numarası yok bildiğim. Eski futbolcu, hakem falan değil. Yorumcu değil, gazeteci zaten değil, gidip haber kovaladığı yok, herhangi bir ana akım medyada çalışmışlığı yok. Bi r menajerlik yapmaya kalkmış galiba ya da kendini öyle zannetmiş o da olmamış. Ali Koç'un ya da bilmem kimin sözcüsü, uşağı olmak meziyet olarak görülüyor herhalde. Ben anlamadım olayını.
O Yağız denilen herifi aldıkları zaman bitti, sinan yılmaz ordayken gayet iyi programlari vardi fenerlilerde Galatasaraylilarda izliyordu.Sağlam bitti adamlar. Fenerbahçe taraftarlığını çaktırmadan yapsalar yine hayatta kalabilirlerdi ama kendilerini akıllı sanıp kör göze parmak sokar gibi abartınca oluşum ellerine patladı. Beter olsunlar.
bu kaşmer gs düşmanı menajer dostu adam bizim muhabirleri beş'e katlar/katlıyor bizim haberlerde.
ne kadar acı bir durum.