Üye Görüşü Sports Digitale Boykot Edilmelidir

Kişisel hesabımda daha önce engellediğim bir sayfa. Youtube mecrasında da halihazırda takip etmem.

Fenerbahçe resmi twitter adresinin kullandığı bir hesap olduğu dün anlaşıldı zaten

Voleyi 1 yıl önce antiGalatasaraylılıklarından dolayı kara listeye almıştım, 2 ay önce Yağızsab. gelip bütün başlıkları belirleyince spordigitale de boykot yedi benden. Orhan uluca da Sinan da çok güzel değerlendirme yapıyor hatta ben Erinçi de yorumcu olarak taktir ediyorum. Ama iki kanalı desteklemem.

2 temmuzda yazdığım mesaj, Vole de sportsdigitale de fener medyasıdır.

Dün Twitter'da 230 binlere gerileyen bu sayfa bugün yine 3 bin takipçi kazanmış.

Takipten çıktım, eski açığı izlemeye devam ederim ama herhalde. Sevdiğim yorumcular var.

Ya daha boykot etmesini bilmiyoruz. Takipten çıkınca olmuyor. İzlemeyeceksin İzletmeyeceksin. Bugün bu illegal işi yapanlar bu sene şampiyon olmak iicn daha neler yapar.

Bu olaydan sonra çoğunluğu isminin yanına bu kanalın logosunu eklemiş.Orhan Uluca ve Sinan Yılmaz'da yok ama onlar da 2-3 gündür tweet atmamışlar belki de Twitter'a girmemişlerdir..

Bu tarz kanallari direkt olarak Galatasaray sosyal medya hesabi olmasa bile, direkt camiada taninan birisi cikacak liste olarak bize verecek

Yani direkt bu kanallari gundeme oturtarak yapacak bunu !

Nasil?

Diyecekki hemen giriyorsun sosyal medyaniza su su kanallari engelliyorsunuz

Kendileri calip kendileri oynasinlar.

Daha iyi Organize olmak zorundayiz.

Bu durumda bu kanallar sadece fener medyasi olarak kalir ve reytingi duser

Bir nevi itibarsizlastirma olarak yapilmali.

Ki hakettikleri nalet yer orasi bu tarz olusumlarin..

fb yapılanması

Yeni sezonda Rıdvan’ı çıkarıyorlarmış. Burcu Esmersoy ve Fırat da deniliyor. TV8,5 organik bağı net. Ayrıca bizim muhabirlere bize gizliden haber verin size para verelim teklifleri yapıyorlarmış. Ama Orhan Uluca, Erinç izlemeden yapamayın; bizim kulüp üyemiz gitsin orada çalışsın. Rezillik

Geri
Üst Alt